dodaj za usporedbu

Karcher mokro suhi usisavač WD 4 V-20/5/22

Karcher mokro suhi usisavač WD 4 V-20/5/22 1.628-209.0 - Snažne performanse: sa svojim plastičnim spremnikom od 20 litara, kabelom od 5 metara i usisnim crijevom dugim 2,2 metra, WD 4 V-20/5/22 usisavač za mokro i suho čišćenje pruža posebno snažno usisavanje i izvrsnu energetsku učinkovitost.

Šifra: 09187
Cijena: Cijena: 127,00
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Snažno usisavanje i energetski učinkovite performanse uz potrošnju energije od samo 1000 Wata. Budući da su podna mlaznica, usisno crijevo i uređaj savršeno usklađeni, možete postići savršene rezultate čišćenja i ukloniti mokru, suhu, finu ili grubu prljavštinu bez ikakvih prekida i bez potrebe mijenjanja filtera. WD 4 V-20/5/22 opremljen je robusnim plastičnim spremnikom od 20 litara otpornim na udarce, kabelom od 5 metara, usisnim crijevom od 2,2 metra, ravnim naboranim filterom i filtarskom vrećicom od flisa. Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji, filter u mokrom i suhom usisavaču može se lako i brzo ukloniti u nekoliko sekundi – bez doticaja s bilo kakvom prljavštinom. Uklonjiva ručka omogućuje pričvršćivanje pribora izravno na usisno crijevo. Crijevo se može kompaktno pohraniti na glavu uređaja. Glava uređaja također nudi dovoljno prostora za držanje malih dijelova kada je to potrebno. Položaj za parkiranje na braniku također omogućuje brzo i praktično odlaganje cijevi i podnih mlaznica. Ostale prednosti uključuju "Pull & Push" sustav zaključavanja za jednostavno otvaranje i zatvaranje spremnika, kao i ergonomski oblikovanu ručku za nošenje za praktičan transport uređaja.

Patentirana tehnika vađenja filtra - Najjednostavnije vađenje filtra za nekoliko sekundi otvaranjem kazete za nečistoću - u potpunosi bez kontakta s nečistoćom. Za mokro i suho usisavanje bez izmjene filtera.

Spremnik usisne cijevi na glavi uređaja - Usisno crijevo može se sigurno pohraniti na način koji štedi prostor na glavi uređaja. Intuitivni sigurnosni mehanizmi za ljevake i dešnjake.

Praktično odlaganje kabela i pribora - Sigurna i lako dostupna pohrana pribora koja štedi prostor. Kabel za napajanje može se sigurno pohraniti pomoću integriranih kuka.

Filtarska vrećica od flisa - Troslojan, izuzetno otporan na trganje materijal od flisa. Za dugotrajniju snagu usisavanja i izvrsno zadržavanje prašine.

Praktični parkirni položaj - Kod prekida rada komforno i brzo privremeno parkiranje usisne cijevi i mlaznice za pod.

Polica za pohranu - Za sigurno pohranjivanje alata i malih dijelova kao što su vijci i čavli. Pospremanjee ručke na glavi uređaja. Brzo pospremite ručku na glavi uređaja kada se odmarate od posla. Ručka koja se može skinuti. Pruža mogućnost postavljanja različitih mlaznica izravno na usisno crijevo. Za najjednostavnije usisavanje čak i u najužim prostorima.

Uređaj, usisno crijevo i podna mlaznica optimalno su usklađeni - Za najbolji rezultat čišćenja, bilo da se radi o suhoj ili mokroj, sitnoj ili krupnoj nečistoći. Za maksimalni radni komfor i fleksibilnost kod usisavanja.

„Pull & Push“ sustav zatvaranja - Za lako, brzo i sigurno otvaranje i zatvaranje spremnika.

Potrošnja energije: 1000
Veličina spremnika (l): 20
Materijal spremnika: Plastika
Boja: Glava uređaja žuta Branik uređaja žuta Spremnik žuta
Priključni kabel: 5
Nazivni promjer, pribor: 35
Vrsta struje (V/Hz): 220 - 240 / 50 - 60
Težina bez pribora (kg): 6,8
Težina uklj. ambalažu (kg): 9,5
Dimenzije (d × š × v): 384 x 365 x 526
Oprema: Usisno crijevo, 2.2, sa savijenom ručkom, Plastika; Ručka koja se može skinuti; Usisne cijevi, 2, 0.5, 35, Plastika; Podna mlaznica za mokro/suho usisavanje, kopče; Mlaznica za fuge; Filtarska vrećica od flisa, 1; Filtar s ravnim naborima, izmjenjivi filter uloška; Okretni prekidač (uklj./isklj.); Između položaja spremanja ručke na glavi uređaja; Spremnik usisne cijevi na glavi uređaja; Spremnik dodatnog pribora na glavi uređaja
Površina za odlaganje sitnih dijelova; Kvačica za kabel; Parkirni položaj; Pospremanje pribora na uređaju; Zaštita po cijelom opsegu otporna na udarce; Kotači, 4.
Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.