dodaj za usporedbu

Karcher mokro suhi usisavač WD 3 V-19/4/20

Karcher mokro suhi usisavač WD 3 V-19/4/20 1.628-107 - Usisavač za mokro i suho čišćenje WD 3 V-19/4/20 je moćan i učinkovit: plastični spremnik od 19 l, kabel od 4 m, usisno crijevo od 2 m i uložak filtera jamče vrhunske rezultate čišćenja.

Akcija traje do 28.02.2023. ili do isteka zaliha 

Šifra: 06623
Cijena: Cijena: 87,00 (655,50 kn) Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 99,00 € (745,92 kn)
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


WD 3 V-19/4/20 je moćan i energetski učinkovit s potrošnjom energije od samo 1000 W. Stroj, kao i usisno crijevo i podna mlaznica Clips savršeno su usklađeni – za najbolje rezultate čišćenja na suhom, mokromu, fini ili gruboj prljavštini. Usisivač za mokro i suho čišćenje impresionira svojim kompaktnim dizajnom i robusnom plastičnom posudom od 19 l, kabelom od 4 m, usisnim crijevom od 2 m i filtar vrećicom od flisa. Zahvaljujući jednodijelnom uloškom filteru moguće je usisati i mokru i suhu prljavštinu bez zamjene filtera. Funkcija puhala korisna je za čišćenje teško dostupnih područja. Crijevo se sprema tako da se objesi na glavu stroja, čime se štedi prostor. Kabel se može pohraniti na kuku za kabel, cijevi i podne mlaznice na braniku. Sustav zaključavanja "Pull & Push" omogućuje jednostavno otvaranje i zatvaranje spremnika. Ručka usisavača može se ukloniti, a pribor se može spojiti izravno na usisno crijevo. Također pametno: alati ili mali dijelovi mogu se odložiti na područje na glavi stroja. Ergonomski oblikovana ručka za nošenje omogućuje udoban transport.
Jednodijelni patronski filter - Za mokro i suho usisavanje bez dodatne zamjene filtera. Jednostavna montaža i uklanjanje filtera okretanjem bez dodatnog bloka za zaključavanje.
Praktično odlaganje kabela i pribora - Sigurna i lako dostupna pohrana pribora koja štedi prostor. Kabel za napajanje može se sigurno pohraniti pomoću integriranih kuka za kabel.
Spremnik usisne cijevi na glavi uređaja - Usisno crijevo može se pohraniti na način koji štedi prostor tako da se objesi na glavu uređaja. Intuitivni sigurnosni mehanizmi za ljevake i dešnjake.
Polica za pohranu - Za sigurno skladištenje alata i malih dijelova kao što su vijci i čavli.
Praktična funkcija puhanja - Praktična funkcija puhanja pomaže svuda gdje usisavanje nije moguće.Lako uklanjanje prljavštine, npr šljunka iz automobila.
Filtarska vrećica od flisa - Troslojan, izuzetno otporan na trganje materijal od flisa. Za dugotrajniju snagu usisavanja i visoku sposobnost zadržavanja prašine.
Pospremanjee ručke na glavi uređaja - Brzo pospremite ručku na glavi uređaja kada se odmarate od posla.
Uređaj, usisno crijevo i podna mlaznica optimalno su usklađeni - Za najbolji rezultat čišćenja, bilo da se radi o suhoj ili mokroj, sitnoj ili krupnoj nečistoći. Za maksimalni radni komfor i fleksibilnost kod usisavanja.
„Pull & Push“ sustav zatvaranja - Za lako, brzo i sigurno otvaranje i zatvaranje spremnika.
Ergonomski oblikovana ručka - Uređaj je jednostavan za transport.

Potrošnja energije: 1000
Veličina spremnika (l): 19
Materijal spremnika: Plastika
Boja: Glava uređaja žuta Branik uređaja žuta Spremnik žuta
Priključni kabel: 4
Nazivni promjer, pribor: 35
Vrsta struje (V/Hz): 220 - 240 / 50 - 60
Težina bez pribora (kg): 4,7
Težina uklj. ambalažu (kg): 6,4
Dimenzije (d × š × v): 349 x 328 x 528
Oprema: Usisno crijevo, 2, sa savijenom ručkom, Plastika; Ručka koja se može skinuti; Usisne cijevi, 2, 0.5, 35, Plastika; Podna mlaznica za mokro/suho usisavanje, kopče; Mlaznica za fuge; Filtarska vrećica od flisa, 1
Filtar s patronama, jednodijelni; Okretni prekidač (uklj./isklj.); Funkcija puhanja; Između položaja spremanja ručke na glavi uređaja; Spremnik usisne cijevi na glavi uređaja; Spremnik dodatnog pribora na glavi uređaja
Površina za odlaganje sitnih dijelova; Sklopiva ručka; Kvačica za kabel; Parkirni položaj; Pospremanje pribora na uređaju; Kotači, 4.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn