Uvjeti kupnje

Uvjeti i postupak kupnje

Glavne karakteristike proizvoda, način uporabe, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave odnose se na one ponude koji su važeće u trenutku zaključene narudžbe. Navedeni podaci će biti naznačeni uz svaki proizvod.

Istaknute cijene predstavljaju maloprodajne cijene te iste sadrže PDV. Valjana cijena uređaja je ona koja je vrijedila na dan izrade narudžbe (s uključenim popustima i akcijama). Cijene su dvojno prikazane i izražene u eurima (EUR) i dodatno u kunama (HRK).

Prodavatelj zadržava pravo promjene cijena bez prethodne najave. Sva naručena roba bit će isporučena po cijenama koje su bile aktualne pri izradi narudžbe.

Moguće su greške u sustavu navođenja cijena. U tom slučaju prodavatelj nije dužan isporučiti naručene proizvode po cijeni proizvoda toliko niskoj da kupac zna ili je morao znati da je riječ o pogrešci, a ne o realnoj cijeni proizvoda.

Prodavatelj će periodično, po svojoj odluci, stavljati određene proizvode na akcijsku prodaju. Proizvodi na akciji će biti dostupni pod istim uvjetima svim kupcima, uz jasnu naznaku uvjeta, posebice trajanja akcijske prodaje, iznosa popusta, ograničenja količine robe.

Nakon proteka roka akcijske prodaje, altirand.com neće primati nove narudžbe po uvjetima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok.

U okviru posebnih promotivnih akcija, korisnici mogu proizvode kupiti i pomoću promotivnih kodova. Promotivni kod donosi različite povoljnosti prilikom kupnje. Kodovi i pravila upotrebe bit će jasno određeni. Unos promotivnog koda bit će omogućen za vrijeme trajanja promotivne akcije i unosi se prilikom narudžbe u Košarici. Promotivni kod je vremenski ograničen.

Promotivni kod ne vrijedi kod kupnje proizvoda koji je već na akciji. Kuponi se ne mogu kombinirati jedan s drugim, odnosno popusti se ne zbrajaju

Cijena proizvoda, u koju je uključen iznos PDV-a i trošak dostave, vidljivi su u košarici prije zaključenja narudžbe. Trošak dostave može biti vidljiv još i na nekim drugim dijelovima stranice. Sve informacije o potvrdi kupnje temeljem elektroničke narudžbe dostavit će se kupcu putem elektroničke pošte na adresu elektroničke pošte navedenu u postupku registracije/narudžbe ili u košarici za kupnju pri unosu podataka prilikom zaključivanja narudžbe.

Ukoliko kupac ne zaprimi obavijest o potvrdi narudžbe, postoji mogućnost da je pogrešno unio adresu svoje elektroničke pošte. U tom slučaju molimo kupca da nas kontaktira na: office@altirand.com ili na telefonski broj 01 6189 646 kako bi naša služba za korisnike provjerila je li narudžba zaprimljena.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn