dodaj za usporedbu

Kärcher usisavač suho-mokro WD 3 S V-17/4/20

Kärcher usisavač suho-mokro WD 3 S V-17/4/20
1.628-135

Šifra: 06631
Cijena: Cijena: 109,00
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


WD 3 S V-17/4/20 je moćan i energetski učinkovit s potrošnjom energije od samo 1000 W. Stroj, kao i usisno crijevo i podna mlaznica Clips savršeno su usklađeni – za najbolje rezultate čišćenja na suhom, mokra, fina ili gruba prljavština. Usisavač za mokro i suho usisavanje impresionira svojim kompaktnim dizajnom i robusnom posudom od nehrđajućeg čelika od 17 l, kabelom od 4 m, usisnim crijevom od 2 m i filtar vrećicom od flisa. Zahvaljujući jednodijelnom uloškom filteru moguće je usisati i mokru i suhu prljavštinu bez zamjene filtera. Funkcija puhala korisna je za čišćenje teško dostupnih područja. Crijevo se sprema tako da se objesi na glavu stroja, čime se štedi prostor. Kabel se može pohraniti na kuku za kabel, cijevi i podne mlaznice na braniku. Sustav zaključavanja "Pull & Push" omogućuje jednostavno otvaranje i zatvaranje spremnika. Ručka usisavača može se ukloniti, a pribor se može spojiti izravno na usisno crijevo. Također pametno: alati ili mali dijelovi mogu se odložiti na područje na glavi stroja. Ergonomski oblikovana ručka za nošenje omogućuje udoban transport.
Filtar s patronama, jednodijelni - Za mokro i suho usisavanje bez dodatne zamjene filtera. Jednostavna montaža i uklanjanje filtera okretanjem bez dodatnog bloka za zaključavanje.Usisavač za mokro i suho usisavanje WD 3 S V-17/4/20:
Praktično odlaganje kabela i pribora - Sigurna i lako dostupna pohrana pribora koja štedi prostor. Kabel za napajanje može se sigurno pohraniti pomoću integriranih kuka za kabel.Usisavač za mokro i suho usisavanje WD 3 S V-17/4/20:
Spremnik usisne cijevi na glavi uređaja - Usisno crijevo može se pohraniti na način koji štedi prostor tako da se objesi na glavu uređaja. Intuitivni sigurnosni mehanizmi za ljevake i dešnjake.
Polica za pohranu
Za sigurno skladištenje alata i malih dijelova kao što su vijci i čavli.
Praktična funkcija puhanja
Praktična funkcija puhanja pomaže svuda gdje usisavanje nije moguće.
Lako uklanjanje prljavštine, npr šljunka iz automobila
Filter vrećica od flisa
Troslojan, izuzetno otporan na trganje materijal od flisa.
Za dugotrajniju snagu usisavanja i visoku sposobnost zadržavanja prašine.
Pospremanjee ručke na glavi uređaja
Brzo pospremite ručku na glavi uređaja kada se odmarate od posla.
Uređaj, usisno crijevo i podna mlaznica optimalno su usklađeni
Za najbolji rezultat čišćenja, bilo da se radi o suhoj ili mokroj, sitnoj ili krupnoj nečistoći.
Za maksimalni radni komfor i fleksibilnost kod usisavanja.
„Pull & Push“ sustav zatvaranja
Za lako, brzo i sigurno otvaranje i zatvaranje spremnika.
Ergonomski oblikovana ručka
Uređaj je jednostavan za transport.

Potrošnja energije (W) - 1000
Veličina spremnika (l) - 17
Materijal spremnika - Nehrđajući čelik
Boja Glava uređaja žuta Branik uređaja žuta
Priključni kabel (m) - 4
Nazivni promjer, pribor (mm) - 35
Vrsta struje (V/Hz) - 220 - 240 / 50 - 60
Težina bez pribora (kg) - 4,8
Težina uklj. ambalažu (kg) - 7
Dimenzije (d × š × v) (mm) - 353 x 328 x 493
Oprema: Usisno crijevo: 2 m, sa savijenom ručkom, Plastika, Ručka koja se može skinuti, Usisne cijevi: 2 Komad(a), 0.5 m, 35 mm, Plastika, Podna mlaznica za mokro/suho usisavanje: kopče, Mlaznica za fuge, Filter vrećica od flisa: 1 Komad(a), Uložak filtera: jednodijelni, Okretni prekidač (uklj./isklj.), Funkcija puhanja, Između položaja spremanja ručke na glavi uređaja, Spremnik usisne cijevi na glavi uređaja, Spremnik dodatnog pribora na glavi uređaja, Površina za odlaganje sitnih dijelova, Sklopiva ručka
Kvačica za kabel, Parkirni položaj, Pospremanje pribora na uređaju, Zaštita po cijelom opsegu otporna na udarce, Kotači: 4 Komad(a).

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.