dodaj za usporedbu

Karcher mokro suhi usisavač WD 2 Plus V-12/4/18

Karcher mokro suhi usisavač WD 2 Plus V-12/4/18 1.628-000 - Kompaktni početni usisavač za mokro i suho usisavanje WD 2 Plus V-12/4/18 daje sigurnost korisnicima plastičnom posudom od 12 l, kabelom od 4 m, usisnim crijevom duljine 1,8 m i funkcijom puhanja.

Šifra: 06632
Cijena: Cijena: 75,00
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


WD 2 Plus V-12/4/18 impresionira svojim kompaktnim dizajnom te je super-snažan i energetski učinkovit – s potrošnjom energije od samo 1000 W. Stroj postiže vrhunske rezultate čišćenja za suhu, mokru, finu i grubu prljavštinu . Usisavač za mokro i suho usisavanje ima robusnu plastičnu posudu od 12 litara, kabel od 4 metra, kao i 1,8 metara dugo usisno crijevo s ravnom ručkom, podnu mlaznicu Clips, pjenasti filter i filtarsku vrećicu od flisa. Usisavač ima i praktičnu funkciju puhanja, koja se može koristiti na mjestima gdje je usisavanje otežano. Prostor za pohranu na glavi stroja služi za sigurno skladištenje alata i malih dijelova kao što su vijci i čavli. Cijevi i podne mlaznice također se mogu brzo i praktično spremiti u mjestu za spremanje na braniku. Povrh toga, stroj se može pohvaliti skladištenjem za uštedu prostora, jednostavnim odlaganjem pribora, "Pull & Push" sustavom zaključavanja i ergonomski oblikovanom ručkom za nošenje za udoban transport.
Praktično odlaganje pribora - Sigurna i lako dostupna pohrana pribora koja štedi prostor. Kompaktna pohrana uređaja.
Praktična funkcija puhanja pomaže svuda gdje usisavanje nije moguće. Lako uklanjanje prljavštine, npr šljunka iz automobila
Filtarska vrećica od flisa - Troslojan, izuzetno otporan na trganje materijal od flisa. Za dugotrajniju snagu usisavanja i visoku sposobnost zadržavanja prašine.
Polica za pohranu - Za sigurno skladištenje alata i malih dijelova kao što su vijci ili čavli.
Praktični parkirni položaj - Kod prekida rada komforno i brzo privremeno parkiranje usisne cijevi i mlaznice za pod.
Pospremanjee ručke na glavi uređaja - Brzo pospremite ručku na glavi uređaja kada se odmarate od posla.
Uređaj, usisno crijevo i podna mlaznica optimalno su usklađeni - Za najbolji rezultat čišćenja, bilo da se radi o suhoj ili mokroj, sitnoj ili krupnoj nečistoći. Za maksimalni radni komfor i fleksibilnost kod usisavanja.
„Pull & Push“ sustav zatvaranja - Za lako, brzo i sigurno otvaranje i zatvaranje spremnika.
Ergonomski oblikovana ručka - Omogućuje praktični transport uređaja.

Snaga:1000 W

Potrošnja energije: 1000
Veličina spremnika (l): 12
Materijal spremnika: Plastika
Boja: Spremnik žuta Glava uređaja žuta Branik uređaja žuta
Priključni kabel: 4
Nazivni promjer, pribor: 35
Vrsta struje (V/Hz): 220 - 240 / 50 - 60
Težina bez pribora (kg): 4,1
Težina uklj. ambalažu (kg): 6
Dimenzije (d × š × v): 349 x 328 x 378
Oprema: Usisno crijevo, 1.8, s rvanom drškom, Plastika; Usisne cijevi, 2, 0.5, 35, Plastika; Podna mlaznica za mokro/suho usisavanje, kopče; Mlaznica za fuge; Filtarska vrećica od flisa, 1; Spužvasti filtar; Okretni prekidač (uklj./isklj.); Funkcija puhanja; Između položaja spremanja ručke na glavi uređaja; Spremnik dodatnog pribora na glavi uređaja; Površina za odlaganje sitnih dijelova; Sklopiva ručka; Parkirni položaj; Pospremanje pribora na uređaju; Zaštita po cijelom opsegu otporna na udarce; Kotači, 4.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.