dodaj za usporedbu

Karcher Professional viskokotlačni čistač HD 5/15 C Plus

Karcher Professional viskokotlačni čistač HD 5/15 C Plus praktičan je, mobilan i svestran visokotlačni čistač s hladnom vodom. Namijenjen je za rad u vertikalnom i horizontalnom položaju.

Šifra: 03599
Cijena: Cijena: 770,00

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Karcher Professional viskokotlačni čistač HD 5/15 C Plus praktičan je, mobilan i svestran visokotlačni čistač s hladnom vodom. Namijenjen je za rad u vertikalnom i horizontalnom položaju.
Sa spremnikom za pribor, cilindričnom glavom od mesinga i automatskim tlačnim rasterećenjem.
Kompaktni, lagani i svestrano primjenjivi visokotlačni čistač s hladnom vodom HD 5/15 C Plus osvaja odličnom pokretljivošću te je prikladan za rad i u vertikalnom i u horizontalnom položaju. Uređaj ima rafinirani spremnik za pribor, a zahvaljujući cilindarskoj glavi od mesinga i automatskom tlačnom rasterećenju obećava dug životni vijek. Istovremeno također osvaja i inovativnim novim razvojima, koji korisniku trajno povećavaju komfor u radu, tako da mu omogućuju rad bez umaranja te brzo pripremanje i raspremanje uređaja. EASY!Force visokotlačni pištolj koristi reaktivnu silu visokotlačnog mlaza i tako smanjuje silu držanja na nulu, dok EASY!Lock brzi zatvarači omogućuju pet puta brže rukovanje u usporedbi s običnim vijčanim spojevima, bez gubitka na robusnosti i dugovječnosti. Sveukupno uvjerljiv paket opreme za izvrsne rezultate čišćenja, uz visoki komfor i dugovječnost.
Štede snagu i vrijeme: EASY!Force visokotlačni pištolj i EASY!Lock brzi zatvarači. - Konačno rad bez umaranja: visokotlačni pištolj EASY!Force. EASY!Lock brzi zatvarači: dugovječni i robusni. I pet puta brže nego spajanje vijcima.
Mobilnost - Integrirana ručka za nošenje na prednjoj strani uređaja omogućuje jednostavan ukrcaj i praktičan transport. Izvlačna ručka koja se uvlači pritiskom na gumb. Kompaktna izvedba.
Fleksibilnost - Moguć rad u horizontalnom i vertikalnom položaju. Kod rada u horizontalnom položaju kotači ne naliježu. Tako uređaj pruža maksimalnu stabilnost. Zasebni parkirni i transportni položaj uređaja za prskanje.

Automatsko tlačno rasterećenje štiti komponente i produljuje životni vijek.
Visokokvalitetna cilindarska glava od mesinga.
Veliki, lako dostupni fini vodeni filtar za zaštitu pumpe od čestica nečistoće u vodi.
Vijčani spoj (M 18 × 1,5) za čuvanje površinskog čistača izravno na uređaju.
Praktični pretinci za trostruku mlaznicu i rotorsku mlaznicu.
Gumena traka za fiksiranje visokotlačnog crijeva.
Vrsta struje (/V/Hz): 1 / 230 / 50
Dobavna količina (l/h): 500
Radni tlak (bar/MPa): 150 / 15
Maks. tlak (bar/MPa): 200 / 20
Priključna snaga (kW): 2,8
Priključni kabel: 5
Broj istovremenih korisnika: 1
Težina (s priborom) (kg): 25,7
Težina uklj. ambalažu (kg): 28,1
Dimenzije (d × š × v): 380 x 360 x 930
Oprema: Ručni pištolj za prskanje, EASY!Force; Visokotlačno crijevo, 10, DN 6, 250 bar; Cijev za prskanje, 840; Trostruka mlaznica (0°/ 25°/ 40°), Ručno glodalo za čišćenje; Funkcija sredstva za čišćenje, usisavanja i isključenje tlaka.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.