dodaj za usporedbu

Karcher visokotlačni čistač K 3 Premium Power Control

Karcher visokotlačni čistač K 3 Premium Power Control uključuje i bubanj za crijevo. Savjetnik za primjenu pruža savjete putem aplikacije – za učinkovitije rezultate čišćenja.

5 godina jamstva (2+3) uz registraciju uređaja na https://kaercher.com/hr/servisi/podrska/produljenje-garancije/produljeno-jamstvo-5-godina-visokotlacni-cistaci.html

Šifra: 05217
Cijena: Cijena: 193,00
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Karcher visokotlačni čistač K 3 Premium Power Control uključuje i bubanj za crijevo. Savjetnik za primjenu pruža savjete putem aplikacije – za učinkovitije rezultate čišćenja.
Ovako izgleda suvremeno visokotlačno čišćenje: korisniku podršku pruža koristan savjetnik za primjenu putem aplikacije Home & Garden s praktičnim savjetima o svakoj situaciji čišćenja – za još bolje rezultate čišćenja uz K 3 Premium Power Control tlačni čistač. Aplikacija nudi i sveobuhvatnu uslugu, uključujući i informacije o uređaju, primjeni i Krcher servisnom portalu. Još jedno praktično svojstvo: tlak je moguće postaviti izravno na mlaznim cijevima i provjeravati na zaslonu G 120 Q Power Control pištolja za čišćenje. Ovime se osigurava postizanje idealnog tlaka za svaku površinu. Prebacivanje s visokotlačnog na način rada sa sredstvom za čišćenje moguće je bez zamjene mlazne cijevi – a sredstvo za čišćenje primjenjuje se brzo i udobno iz njegova integriranog spremnika. Krcherov K 3 Premium Power Control oduševljava i bubnjem za crijevo za udobno rukovanje, produljivom teleskopskom ručkom za jednostavan transport i odlaganje, postoljem za veću stabilnost, držačima za pribor, visokotlačni pištolj i kabel, kao i Krcher Quick Connect sustavom. Postolje se može upotrijebiti i kao pomoćna ručka za nošenje.
Aplikacija Home & Garden - Aplikacija Krcher Home & Garden pretvorit će vas u stručnjaka za čišćenje. U postizanju savršenih rezultata čišćenja, oslonite se na sve znanje i iskustvo Krcher stručnjaka. Praktična i sveobuhvatna usluga: sve informacije o uređaju, njegovoj primjeni i našem servisnom portalu.
Power Control pištolj i mlaznice s Quick Connect adapterom za brzo priključenje - Optimalne postavke za svaku površinu. 3 stupnja za visinu tlaka i jedan stupanj za sredstvo za čišćenje. Potpuna kontrola: ručni zaslon prikazuje unesene postavke. Quick Connect adapter za jednostavno pričvršćivanje visokotlačnog crijeva i pribora.
Kolut za crijevo za komforno rukovanje - Visokotlačno crijevo optimalno je zaštićeno i moguće ga je odložiti tako da ne zauzima mnogo prostora. Komforan rad: crijevo je u svakom trenutku spremno za rukovanje zahvaljujući jednostavnom namotavanju i odmotavanju. Nisko težište za sigurno pozicioniranje, čak i na nagnutim površinama.
isto rješenje za spremnik - Čisto i udobno: spremnik sa sredstvom za čišćenje može se izvaditi u svrhu punjenja.
Praktični spremnik za sredstvo za čišćenje pojednostavljuje uporabu sredstava za čišćenje.
Krcher sredstva za čišćenje povećavaju učinkovitost te svojom zaštitom i njegom produljuju uživanje u rezultatu.

Tlak (bar/MPa): 20 - 120 / 2 - 12
Dobavna količina (l/h): 380
Površinski učinak (m²/h): 25
Dolazna temperatura (°C): 40
Priključna snaga (kW): 1,6
Priključni kabel: 5
Težina bez pribora (kg): 5,6
Težina uklj. ambalažu (kg): 7,9
Dimenzije (d × š × v): 340 x 281 x 677
Oprema: Visokotlačni pištolji, G 120 Q Power Control, Vario Power Jet, Glodalo za čišćenje, Namatanje visokotlačnog crijeva, Visokotlačno crijevo 7, Quick Connect na strani uređaja, Korištenje sredstva za čišćenje pomoću spremnika, Integrirani filtar za vodu, Adapter za priključenje vrtnog crijeva A3/4".

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.