dodaj za usporedbu

Karcher mobilni čistač OC 3 Plus Car

Karcher mobilni čistač OC 3 Plus Car 1.680-034 - Tlačni čistač Kärcher s litij-ionskom baterijom i spremnikom za vodu zapremine 7 l za mobilne primjene. Jednostavno se transportira i lako se sprema. Uz isporučeni adapter za motorna vozila za dulje vrijeme uporabe.

Šifra: 06625
Cijena: Cijena: 190,00
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Za sve kojima je i na putu potrebno rješenje za čišćenje: kompaktan i lagan tlačni čistač Krcher. Zahvaljujući integriranoj litij-ionskoj bateriji i uklonjivom, praktičnom spremniku za vodu zapremine 7 l možete očistiti, primjerice, svoj bicikl ili prljave cipele za pješačenje čak i bez priključka za struju ili vodu. S nježnim, ali učinkovitim ravnim mlazom pod niskim tlakom tlačni čistač idealan je za osjetljive površine. Osim toga, LED indikator signalizira kada je baterija gotovo prazna ili se upravo puni. Adapter za motorna vozila Krcher može se sasvim jednostavno utaknuti u auto upaljač i utičnicu za punjenje OC 3 Plus. Tako OC 3 Plus može raditi pomoću akumulatora u autu (nenapunjen) – primjerice ako je akumulator prazan. A za razne mogućnosti primjene i proširenja opcijski se mogu dobiti različite kutije s priborom.
Kompaktan dizajn uređaja - Komforno pospremanje spiralnog crijeva i pištolja ispod odvojivog spremnika za vodu. Jednostavno se transportira, zauzima malo mjesta kod pospremanja.
Integrirana litij-ionska baterija - Mobilno čišćenje neovisno o izvoru električne energije. Dugo trajanje baterije za višekratnu uporabu do ponovnog punjenja. LED signalizira kada bateriju treba puniti.Mobilni vanjski čistač.
Učinkoviti, ali nježni niski tlak - Prednost niskog tlaka je u tome što je čišćenje učinkovito, ali istovremeno vrlo nježno. Standardna mlaznica s ravnim mlazom omogućuje vidljiv učinak čišćenja. Konusna mlaznica za još nježnije pranje npr. psećih šapa.
Odvojivi spremnik za vodu - Može se praktično puniti u kući. Spremnik za vodu zapremine 7 l omogućuje dulje vrijeme čišćenja. Punjenje spremnik dovoljno je za 2–3 bicikla ili nekoliko manjih objekata npr. igračke ili cipela.
Raznovrsni pribor
Različite namjene moguće je proširiti i zaokružiti dodatnim priborom.
Dostupne su kutije Adventure Box, Bike Box ili Pet Box, kao praktične kutije za spremanje, koje se mogu postaviti na uređaj. Sav pribor raspoloživ je također i pojedinačno.

Područje tlaka: Niski tlak
Protok: 2
Baterijski uređaj
Vrsta baterije: Litij-ionska baterija
Vrijeme rada baterije: 15
Vrijeme punjenja baterije: 180
Težina bez pribora (kg): 2,3
Težina uklj. ambalažu (kg): 3
Dimenzije (d × š × v): 283 x 236 x 261
Oprema: Volumen spremnika za vodu, 7 l; Litij-ionska baterija; Spiralno crijevo, 2.8; Mlaznica s plosnatim mlazom; Filtar uređaja;Kabel za punjenje baterije; Integrirani filtar za vodu; Adapter za motorna vozila.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.