dodaj za usporedbu

Karcher visokotlačni čistač K 2 Power Control

Karcher visokotlačni čistač K 2 Power Control - Vaš savjetnik za primjenu u aplikaciji – Kärcher K 2 Power Control tlačni čistač za čišćenje primjerice bicikala, vrtnih alata, ili vrtnoga namještaja.

5 godina jamstva (2+3) uz registraciju uređaja na https://kaercher.com/hr/servisi/podrska/produljenje-garancije/produljeno-jamstvo-5-godina-visokotlacni-cistaci.html

Šifra: 05219
Cijena: Cijena: 115,00
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Karcher visokotlačni čistač K 2 Power Control - Vaš savjetnik za primjenu u aplikaciji – Krcher K 2 Power Control tlačni čistač za čišćenje primjerice bicikala, vrtnih alata, ili vrtnoga namještaja.
Postanite stručnjak za čišćenje uz aplikaciju Krcher Home & Garden: u kombinaciji s Krcher K 2 Power Control tlačnim čistačem postižete vrhunske rezultate čišćenja. Aplikacija sadrži praktičnog savjetnika za primjenu koji korisniku pomaže korisnim savjetima za svaki zadatak čišćenja. Aplikacija nudi i sveobuhvatnu uslugu, uključujući i informacije o uređaju, primjeni i Krcher servisnom portalu. Tlačni čistač je opremljen visokotlačnim pištoljem i 2 mlaznim cijevima s Quick Connect adapterom. Razinu tlaka moguće je postaviti izravno na Click Vario Power mlaznoj cijevi – za maksimalnu kontrolu u svakom zadatku čišćenja. Uređaj ima i teleskopsku ručku podesivu po visini za jednostavan transport i odlaganje, usisno crijevo za jednostavnu primjenu sredstava za čišćenje, praktične držače za pribor, visokotlačni pištolj i kabel, kao i petmetarsko crijevo.
Aplikacija Home & Garden - Aplikacija Krcher Home & Garden pretvorit će vas u stručnjaka za čišćenje. U postizanju savršenih rezultata čišćenja, oslonite se na sve znanje i iskustvo Krcher stručnjaka. Praktična i sveobuhvatna usluga: sve informacije o uređaju, njegovoj primjeni i našem servisnom portalu.
Pištolj i mlaznica s Quick Connect adapterom za brzo priključenje - Jednostavno umetnite i zakrenite – dostupne su dvije različite mlazne cijevi. Optimalna postavke tlaka: birajte između 3 razine tlaka, kao i razinu sredstva za čišćenje. Jednostavno upravljanje: simboli na mlaznim cijevima pokazuju postavke.
Teleskopska ručka podesiva po visini - Za praktičnu visinu izvlačenja. Kompletno uvlačenje za optimalno pospremanje.
Integrirano usisno crijevo - Za brzo, jednostavno i komforno nanošenje sredstava za čišćenje pomoću visokotlačnog čistača. Integrirano usisno crijevo

Tlak (bar/MPa): 20 - 110 / 2 - 11
Dobavna količina (l/h): 360
Površinski učinak (m²/h): 20
Dolazna temperatura (°C): 40
Priključna snaga (kW): 1,4
Priključni kabel: 5
Težina bez pribora (kg): 4
Težina uklj. ambalažu (kg): 5,9
Dimenzije (d × š × v): 246 x 280 x 586
Oprema: Visokotlačni pištolji, G 120 Q, Mlaznica prskanje Click Vario Power, Glodalo za čišćenje, Visokotlačno crijevo 5, Quick Connect na strani uređaja, Korištenje sredstva za čišćenje pomoću, Teleskopska drška, Integrirani filtar za vodu, Adapter za priključenje vrtnog crijeva A3/4".

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.