dodaj za usporedbu

Karcher parni čistač SC 3 Easyfix

Karcher parni čistač SC 3 Easyfix s podnom mlaznicom EasyFix i kartušom za uklanjanje kamenca omogućuje čišćenje bez prekida zahvaljujući spremniku za vodu sa stalnim punjenjem. Vrijeme zagrijavanja svega 30 s.

Šifra: 01487
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 1.149,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 1.263,90 kn
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Karcher parni čistač SC 3 Easyfix je najbrži parni čistač svoga vremena te je spreman za rad nakon svega 30 sekunda zagrijavanja. Spremnik za vodu sa stalnim punjenjem omogućuje rad bez prekida. Umetnuta kartuša ta uklanjanje kamenca automatski uklanja kamenac iz vode, čime se produljuje životni vijek uređaja. Krcher SC 3 EasyFix čisti bez kemije te je primjenjiv gotovo posvuda. Njegova domena su sve vrste tvrdih površina u kućanstvu. Kod temeljitog čišćenja Krcher parnim čistačem bit će uklonjeno 99,99 posto svih bakterija na uobičajenim tvrdim površinama u kućanstvu. Uz pomoć raznovrsnog pribora higijenski čisti pločice, ploče za kuhanje, nape pa čak i najmanje procjepe – uključujući tvrdokornu nečistoću. U opsegu isporuke također je i EasyFix podna mlaznica s fleksibilnim zglobom za maksimalnu ergonomiju i s lamelnom tehnologijom za savršene rezultate čišćenja. Krpu za pod od mikrovlakana je putem praktičnog sustava čičaka moguće brzo fiksirati na podnu mlaznicu te ju skinuti bez kontakta s nečistoćom. Putem regulacije pare u 2 stupnja intenzitet pare je moguće savršeno prilagoditi površini i stupnju onečišćenja. Ostali detalji: pretinac za pribor i parkirni položaj za podnu mlaznicu.
Kratko vrijeme zagrijavanja - Uz vrijeme zagrijavanja od svega 30 sekunda, uređaj je u trenu spreman za uporabu.
Neprekidno ispuštanje pare i integrirana kartuša za otklanjanje kamenca - Spremnik se može bez problema puniti u bilo koje vrijeme - za neprekidno ispuštanje pare bez prekida rada. Zahvaljujući inteligentnoj kartuši za uklanjanje kamenca, kamenac iz vode u spremniku odstranjuje se potpuno automatski.
Multifunkcionalni pribor - Prilagođeno čišćenje različitih površina pomoću podne mlaznice, ručne mlaznice, okrugle četke itd. Jednostavno osvježenje tepiha zahvaljujući nastavku za tepihe.
Komplet za čišćenje poda EasyFix s fleksibilnim zglobom na podnoj mlaznici i komfornim fiksiranjem krpe za pod pomoću čička. Optimalni rezultati čišćenja na različitim tvrdim podovima u kućanstvu zahvaljujući učinkovitoj lamelnoj tehnologiji. Zamjena krpe bez kontakta s nečistoćom i komforno postavljanje krpe za pod zahvaljujući sustavu s čičkom. Ergonomsko, učinkovito čišćenje uz potpuni kontakt s podom kod svake veličine tijela zahvaljujući fleksibilnom zglobu mlaznice.
Krpe za pod i navlaka za ručnu mlaznicu od visokokvalitetnih mikrovlakana - Za temeljite rezultate čišćenja i još bolje otapanje i uklanjanje nečistoće.
Zaštita za djecu na pištolju za paru - Sustav zatvaranja pruža sigurnu zaštitu od nestručnog korištenja od strane male djece.
Regulacija količine pare u 2 stupnja - Količina pare može se individualno prilagoditi odgovarajućoj površini i stupnju onečišćenja.
Spremanje pribora i parkirni položaj - Komforno pospremanje pribora. Parkirni položaj za jednostavno odlaganje mlaznice za pod u slučaju prekida rada.
On/Off prekidač na uređaju - Praktično uključivanje i isključivanje uređaja.
Područje primjene: Čišćenje poda, Armature, Umivaonici, Zidne pločice, Prozori, ogledala, Kuhinjska napa, Kuhalo

Duljina kabla:4 m
Površinski učinak:75 m2/h
Vrijeme zagrijavanja:0,5 min
Dimenzije:360 x 236 x 253 mm
Težina:3,1 kg
Jamstvo:24 mjeseca
Zapremina spremnika:1 L
Snaga:1900 W

Površinski učinak po punjenju spremnika (približno): 75 m2/h
Učinak grijanja: 1900 W
Maks. tlak pare (bar): 3,5
Dužina kabela: 4 m
Vrijeme zagrijavanja: 0,5 min
Sadržaj kotla / spremnika: 1 L
Težina bez pribora: 3,1 kg
Dimenzije (d × š × v): 360 x 236 x 253 mm
Oprema: Zaštita za djecu, Sigurnosni ventil, Regulacija količine pare na dršci, Integrirani lijevak za punjenje, Komplet za čišćenje poda, EasyFix + produžna cijev (2 × 0,5 m), Pribor, Ručna mlaznica, točkasta mlaznica, okrugla četka (mala), Krpa za pod od mikrovlakana, 1; Navlaka od mikrovlakana za ručnu mlaznicu, 1; Kartuša za uklanjanje kamenca; Parkirni položaj; Parno crijevo s pištoljem, 2; Integrirani prekidač za uklj./isklj.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.