Proširite emocije preko granica zaslona!

31.10.2019.

 Što kad televiziju ne biste samo gledali nego i osjetili? Ambilight TV tvrtke Philips ima pametne LED diode koje projiciraju boje sa zaslona na zidove i u prostoriju, u stvarnom vremenu. Zaslon će izgledati veći, svaki trenutak osjećat ćete se bliže, a glazba će imati svjetlosni šou.

Ispunjavanjem vašeg dnevnog boravka svjetlom usklađenim s akcijom na zaslonu u realnom vremenu, Ambilight ne samo da stvara dojam većeg zaslona. Svjetlo Ambilighta vas okružuje tako da vam se čini kako ste i sami dio drame. Bez obzira na to gledate li epizodu za epizodom serije “Stranger Things”, važnu utakmicu, ovogodišnjeg dobitnika Zlatne palme ili pljačkate banku Union Depository u Grand Theft Autu V, različiti načini rada gledanja za filmove, igre i opuštajuće sadržaje pojačavaju vaš doživljaj televizije na razne načine. A kad ne gledate televiziju, čak postoji i način rada neizravnog svjetla koji vaš uređaj pretvara u sofisticiranu ambijentalnu svjetiljku – u boji koju sami birate.

 

Ambilight prati vaše raspoloženje


Filmovi.
Uronite u njih.
Dovedite flmsku emociju izravno u svoj dnevni boravak. Eksplozije titraju na zidovima. Široki kadrovi doimaju se još širima. Intenzitet Ambilighta možete prilagoditi svom raspoloženju ili ga čak iskljuciti.

 

Glazba.
Posvijetlite ritam.
Prigušite bas. Uz bljesak. Pretvorite simfonije u svjetlucanje. Bez obzira na vaš glazbeni ukus, Ambilight može pratiti zvuk i iz ritmova napraviti light show.

Opuštanje.
Napravite raspoloženje.

Udobno se smjestite. Usporite. Ambilight radi cak i kad je vaš televizor u pripravnom stanju. Jednostavno pritisnite tipku Ambilight na daljinskom upravljacu i uživajte u savršeno ugođenoj ambijentalnoj rasvjeti.

Igranje.
Upalite svjetla.
Pojurite u bitku. Istražite svjetove. LED svjetla na vašem Philips Ambilight televizoru brzo reagiraju na
vaše flmove, uranjajuci vas u svaku kljucnu milisekundu akcije i avanture.

 

Ambilight proizvodi u našoj ponudi