Robot za svaku obitelj

19.09.2019.

Ecovacs Robotics - robot koji vas potiče da živite udobnije i bezbrižnije.

Tvrtka Ecovacs Robotics, s 20 godina iskustva u proizvodnji i razvoju robotskih usisavača te usmjerenjem na razumijevanje potreba potrošača I njihovom iskustvu pomaže Vam da "živite pametno i uživate u životu". Dizajniran kako bi promijenio način na koji ljudi žive i rade, ovaj trend-seterski ECOVACS robot sada je dostupan u više od 30 zemalja širom svijeta, a u ponudi ima robota za čišćenje prozora i robot za čišćenje podova.

 

Upoznajte DEEBOT robota - vašeg budućeg najboljeg prijatelja sa funkcijom usisavanja i brisanja podova

 

 

DEEBOT će vas osloboditi od zahtjevnih kućanskih poslova usisavanje doma, nudeći vam mir i kvalitetno vrijeme za uživanje u životu. DEEBOT pomoću SMART NAVI tehnologije i dodatne OZMO tehnologije postaje idealni pomoćnik za čišćenje vaših podova. DEEBOT može skenirati i mapirati vaš životni prostor kako bi vam pružio odgovarajuće mogućnosti i raspored čišćenja.

 

Kada je baterija pri kraju, DEEBOT se automatski vraća na stanicu za punjenje, potpuno samostalno. Isto tako, sigurno se kreće po vašem domu te uz pomoću 'anti-drop' senzora čisti područje oko stepenica bez rizika od pada. Štiti vaš namještaj i izbjegava prepreke uz vlastitu mapu sa senzorima protiv sudara.

 

 

Integrirano usisavanje i brisanje – OZMO sustav za brisanje podova

Elektronska pumpica crpi vodu iz velikog spremnika i dozira prikladnu količinu kako bi osigurala optimalno brisanje vaših podova. S kombinacijom inovativne OZMO ™ tehnologije brisanja i snažnog usisavanja, DEEBOT OZMO modeli metu, usisavaju i brišu vaše podove za dodatni sjaj. Štoviše, vi možete podesiti količinu namakanja (do 4 razine) kako bi brisanje bilo potpuno sigurno za vaše podove. Idealno brisanje ovisno o vrsti ili zaprljanosti poda, a i sam robot ima senzore koji automatski uključuju ili isključuju dovod tekućine na krpicu ako se robot zaustavi ili ode na punjač.

Potpuna kontrola u vašem džepu

Kroz cijelo vrijeme rada vi možete pratit gdje se vaš DEEBOT nalazi te u svakom trenutku imate uvid u trajanje čišćenja, kvadraturu i status usisane ili obrisane površine, a sve to kroz interaktivnu mapu unutar vaše ECOVACS aplikacije na pametnom telefonu.
Pomoću iste aplikacije možete bez napora zakazati vrijeme čišćenje, označiti prostorije za prioritetno čišćenje, postaviti Virtualnu granicu kao sigurnu prepreku koju DEEBOT neće prijeći, te postaviti zonu koju robot mora izbjegavati. DEEBOT vam osigurava potpunu fleksibilnost i kontrolu u radu i planiranju te vrhunske rezultate čišćenja, a posebno ako je opremljen OZMO tehnologijom brisanja mokrom krpicom (od mikrovlakana).

Jesmo li spomenuli da DEEBOT reducira čestice u zraku povezane s alergijama i astmom, tako da prašine nema?

Kao što možete pročitati, uz DEEBOT ljudska intervencija u čišćenju podova nije potrebna .

 

WINBOT - Robot za čišćenje prozora

WINBOT učinkovito čisti prozore i omogućava korisnicima uživanje u jasnijem pogledu na svijet i uklanja potrebu trošenja vremena na jednom od najtežih kućanskih zadataka.

Uz mnoštvo naprednih tehnologija za čišćenje prozora i SMART DRIVE, WINBOT  može automatski čistiti, učinkovito i temeljito, oslobađajući vaše ruke od dosadnih poslova. Zahvaljujući kvadratnom tijelu i tehnologiji SMART DRIVE, čišćenje uglova i rubova nisu nikakav problem.

 

S inteligentnim operativnim sustavom, jednostavnim postupkom u 3 koraka i praktičnim daljinskim upravljačem za kontrolu iz bilo kojeg mjesta, WINBOT je dizajniran za vaše lako korištenje. S nizom sigurnosnih značajki, mjesta za zabrinutost nema - WINBOT dolazi opremljen s rezervnom napunjenom baterijom, sigurnosnom podlogom i vezicom, tehnologijom detekcije rubova i snažnim ventilatorom

 

Ovi roboti se neprimjetno integriraju u vaš svakodnevni život, tako da imate više vremena za raditi ono što volite.

Pogledajte cijelu ponudu ovdje.