Vaš najbolji prijatelj kada je u pitanju čišćenje podova

05.04.2019.

Koliko puta ste maštali o izbjegavanju kućanskih poslova, ili bar dijela njih, i da se umjesto toga možete posvetiti baš nečemu što volite ili da se pozabavite nekim važnijim obavezama?

Nakon prekrcanih dnevnih rasporeda i nagomilanih obaveza uvijek nas dočeka taj trenutak kada trebamo očistiti i urediti naše obiteljsko gnijezdo, naše utočiste, naš dom.

Sigurno ste maštali o adekvatnoj zamjeni za taj dio vaših tjednih ili dnevnih obaveza, te kako bi bilo idealno imati pomoćnika koji doslovno poznaje vaš dom i kojem možete narediti koji dio stana ili sobe treba počistiti… ili još bolje da mu kažete dnevni raspored čišćenja i da se on toga, bez prigovora ili izostanka, pridržava.

Na vašu sreću, tehnologija je napredovala toliko daleko da je Ecovacs Robotics predstavio idealne pomoćnike za čišćenje podova koji doslovno upoznaju vaš dom,Obzirom  a nakon mapiranja vašeg životnog prostora, vi možete, preko aplikacije na mobilnom telefonu i interaktivne karte, upravljati idealnim redoslijedom ili obaviti djelomično čišćenje onih prostorija koje su vam bitne.

Ecovacs robotics robotski usisavac ozmo mapa

Tvrtka Ecovacs Robotics, koja se preko 20 godina bavi proizvodnjom i razvojem robotskih usisavača, predstavlja nam inteligentne robote Deebot 900 i Deebot Ozmo 930 koji pomoću SMART NAVI tehnologije i dodatne OZMO tehnologije čine idealnog prijatelja i pomoćnika za čišćenje vaših podova. DEEBOT može skenirati i mapirati vaš životni prostor kako bi vam pružio odgovarajuće mogućnosti i raspored čišćenja. Obzirom da ga možete kontrolirati putem aplikacije na mobilnom telefonu, ali i putem Smart Home sustava, DEEBOT vam osigurava potpunu fleksibilnost i kontrolu u radu i planiranju te vrhunske rezultate čišćenja, a pogotovo, ako je opremljen OZMO tehnologijom brisanja mokrom krpicom (od mikrovlakana).

Upoznajte DEEBOT robota - vašeg budućeg pomoćnika s funkcijom usisavanja i brisanja podova

Ecovacs robotics robotski usisavač Ozmo 930

Integrirano usisavanje i brisanje – OZMO sustav za brisanje podova

Elektronska pumpica crpi vodu iz velikog spremnika i dozira prikladnu količinu kako bi osigurala optimalno brisanje vašim podovima. S kombinacijom inovativne OZMO™ tehnologije brisanja i snažnog usisavanja, DEEBOT OZMO 930 mete, usisava i briše vaše podove kako bi im dao dodatni sjaj. Štoviše, vi možete podesiti količinu namakanja (4 razine) radi idealnog brisanja ovisno o vrsti ili zaprljanosti poda, a i sam robot ima senzore koji automatski uključuju ili isključuju dovod tekućine na krpicu ako se robot zaustavi ili ode na punjač, kako bi brisanje bilo potpuno sigurno za vaše podove.

Ecovacs robotics robotski usisavac Ozmo 930 water tank

Inteligentno čišćenje za različite vrste podova
U kombinaciji s funkcijom za prepoznavanje tepiha, DEEBOT OZMO 930 pruža učinkovito rješenje za čišćenje tepiha i tvrdih podova. Kada DEEBOT-ovi senzori primijete da je robot na tepihu, usisna snaga se automatski udvostruči kako bi se osigurala dodatna snaga čišćenja, a kada je robot u programu brisanja, DEEBOT izbjegava sve prepoznate tepihe za idealne rezultate brisanja. Dakle, OZMO 930 može potpuno samostalno prilagoditi svoju snagu za učinkovito čišćenje tepiha te kombinirati usisavanje i vlažno brisanje kako bi temeljito očistio tvrde podove.

Ecovacs robotics robotski usisavac Ozmo 930 prepoznavanje tepiha

Potpuna kontrola u vašem džepu

Kroz cijelo vrijeme rada vi možete pratit gdje se vaš DEEBOT nalazi te u svakom trenutku imate uvid u trajanje čišćenja, kvadraturu i status usisane ili obrisane površine, a sve to kroz interaktivnu mapu unutar vaše ECOVACS aplikacije na pametnom telefonu.
Pomoću iste aplikacije možete bez napora zakazati vrijeme čišćenje, označiti prostorije za prioritetno čišćenje, postaviti Virtualnu granicu kao sigurnu prepreku koju DEEBOT neće prijeći, te postaviti zonu koju robot mora izbjegavati. Dakle, vi možete kontrolirati vašeg robota bilo gdje, bilo kada, a uz sve to uređaj će vam glasovnim porukama potvrditi svaku vašu naredbu ili vam, čak, dati do znanja ako ga ometate u radu ili mapiranju prostora.

Ovaj DEEBOT će vas zasigurno osloboditi učestalog usisavanja i brisanja podova, nudeći vam idealno čiste podove ispod vaših stopala te će vam pružiti mir i kvalitetno vrijeme za uživanje u ljepšim stvarima u životu.