dodaj za usporedbu

Whirlpool pećnica AKP 745 IX

Whirlpool pećnica AKP 745 IX linije GENESIS+.

Kupnjom bilo kojeg uređaja iz Whirlpool asortimana, svaki kupac uz 2 godine redovnog jamstva ostvaruje pravo na dodatne 3 godine Protecto jamstva.
Pravo na jamstvo ostvaruje se registracijom na web stranici www.elpromotion.eu u roku 30 dana od kupnje uređaja.
Akcija vrijedi za uređaje kupljene do 31.12.2021.
Šifra: 01710
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 2.399,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 2.638,90 kn
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Whirlpool pećnica AKP 745 IX. Linija GENESIS+ u skladu sa posljednjim trendovima u dizajnu kuhinja, Genesis+ linija idealan je način da se estetika aparata uklopi u bilo koju kuhinju. 60 cm, kapacitet: 60 l, energetska klasa A
Hidroliza -Jednostavno i ekološko čišćenje i održavanje pećnice omogućuje opcija hidroliza. Samočišćenje odvija se samo uz snagu pare, bez štetnih kemikalija i napornog ribanja nakupljenih masnoća. Samo dodajte 200 ml vode u pećnicu, uključite opciju čišćenja , te prebrišite po završetku.
Pećnica sa Antifinger zaštitnim slojem, Push-Push gumbi na izvlačenje, ravna unutrašnjost teleskopske vodilice, 1 rešetka za pečenje, 2 plitice za pečenje.
LCD zasoln pokazuje vrijeme pećenja, a za vrijeme dok pećnica ne radi pokazuje vrijeme.
Turbo grill - Za roštiljanje velikih komada mesa (butova, rostbifa, pilića). Stavite jelo na srednju razinu. Pomoću plitice sakupite višak tekućine koja se stvara tijekom kuhanja. Stavite je na 1./2. razinu i ulijte u nju otprilike pola litre vode. Preporučujemo povremeno okretanje mesa tijekom kuhanja za ujednačenu hrskavost korice. Pećnicu ne trebate unaprijed zagrijati. Tijekom kuhanja vrata pećnice moraju ostati zatvorena. Uz ovu funkciju možete upotrebljavati i okretni ražanj ako je uređaj njime opremljen.
Grill - Za roštiljanje odrezaka, kebaba i kobasica; za pripremu gratiniranog povrća i tostiranje kruha. Stavite jelo na 4. razinu. Kod roštiljanja mesa upotrijebite pliticu za sakupljanje viška tekućine koja nastaje tijekom kuhanja. Stavite je na 3. razinu i ulijte u nju otprilike pola litre vode. Zagrijte pećnicu 3 – 5 min. Tijekom kuhanja vrata pećnice moraju ostati zatvorena.
Turbo ventilacija - Za jela s hrskavim dnom i mekim vrhom. Savršeno za pečenje kolača s tekućim punjenjem i bez biskvita koji je potrebno unaprijed peći (npr. pite, kolači od šljiva, kolači od rikote te pizze s obilnim nadjevom) na jednoj razini. Stavite jelo na 2. razinu. Zagrijte pećnicu prije kuhanja. Ova je funkcija savršena i za zamrznutu brza jela (npr. pizze, pomfrit, savijače, lazanje). Slijedite upute s pakiranja proizvoda.
Odmrzavanje - Za brže odmrzavanje jela. Stavite jelo na srednju razinu. Jelo ostavite zapakirano kako se ne bi osušilo na rubovima.

Dimenzije:59,5x59,5x56,4 cm
Tip pećnice:multifunkcionalna
Energetska klasa:A
Zapremina:65 L

Energetska klasa: A
Snaga: 2000 W
Dimenzije (VxŠxD): 59,5x59,5x56,4 cm.
Volumen (l): 65
Snaga grilla: 2500 W.
Izvedba: Inox
Antifinger zaštitni sloj, Push-Push (gumbi na izvlačenje), ravna unutrašnjost teleskopske vodilice, 1 rešetka za pečenje, 2 plitice za pečenje.
LCD s bijelom bojom teksta.
Funkcije: Funkcija za odmrzavanje, Soft Grill, Turbo grill, hidrolitičko čišćenje, ventilacija kroz vrata stakla.
teleskopske vodilice, TimerForced Air (pečenje na dvije razine bez miješanja mirisa), ventilacija kroz vrata stakla, ravna unutrašnjost, 1 rešetka za pečenje, 2 plitice za pečenje (posebno duboka plitica 4,5 cm) boja unutrašnjosti siva.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.