Gorenje perilica rublja W6222

Gorenje perilica rublja kapaciteta punjenja: 1-6 kg. Broj okretaja centrifuge: 1.200 okr/min. Energetski razred: A++.

Šifra: 01683
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 2.249,00 kn

*Cijena za jednokratno plaćanje
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


SensoCare tehnologija za savršenstvo pranja. SensoCare tehnologija pobrinut će se da je svaka vrsta tkanine oprana na najbolji mogući način. Ovisno o tkanini, ona uvijek nudi optimalnu kombinaciju temperature, količine vode, vremena i brzine centrifugiranja. S obzirom da vaše rublje zaslužuje posebnu njegu, programi pranja pamučnog rublja i sintetike mogu se dodatno prilagoditi odabirom jednog od četiri SensoCare načina pranja ili dodatnim funkcijama. NormalCare način pranja je prednamješteni način kod kojeg su sva četiri parametra optimalno kombinirana, TimeCare skraćuje vrijeme pranja, AllergyCare koristi više vode i dodatno ispiranje, a EcoCare je energetski najučinkovitiji način pranja.
DuraHeat - Pouzdan i dugotrajan grijač. Redizajniran i poboljšan grijač uključuje sustav zaštite od pregrijavanja. Ovo produžuje njegov životni vijek, a korištenje perilice rublja je sigurno.
SpaDrum - Odlično njegovano rublje. Bubanj SensoCare perilica rublja izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika iznimno glatke površine. Tako da je rublje temeljito oprano, isprano i ocijeđeno, te pri tome sačuvano i njegovano na najbolji mogući način.
SterilTub - Rješenje za prijatni miris opranog rublja. ranje na nižim temperaturama i s neagresivnim sredstvima za pranje prihvatljivo je za okoliš, ali predstavlja odličnu klimu za razvoj bakterija koje se zadržavaju u kadi perilice rublja. Zbog toga rublje koje je normalno oprano i osušeno u prvom doticaju s vlagom počinje oslobađati neugodne mirise. S programom SterilTub, koji djeluje kod praznog bubnja, pobrinut ćete se za potpunu higijenu unutrašnjosti perilice rublja i time za odličnu njegu rublja.
Kontrola stabilnosti - Sustav kontrole stabilnosti brine se za ravnomjerno raspodijeljeno rublje u bubnju. Ako senzor raspodjele rublja prepozna neravnotežu, zaustavit će vrtnju bubnja i tako iznova omogućiti ravnomjerno raspoređivanje rublja.
Child Lock - Vrata perilica rublja Gorenje tijekom pranja nije moguće otvoriti. Za dodatno osiguranje od znatiželjnih prstića, upravljanje perilicom se može i zaključati jednostavnim pritiskom kombinacije tipki na upravljačkoj ploči, a kako bi se sprječile nehotične promjene postavki pranja.

Težina:73.5
Dimenzije:60 × 85 × 60 cm
Boja:bijela
Razina buke:Pranje: 58 dB; centrifugiranje: 70 dB
Kapacitet:6 kg
Energetska klasa:A++
Broj okretaja:1200 o/min

Energetski razred: A++
Dizajn/Boja:: Bijela
SensoCare načini pranja
Inovativni oblik bubnja SpaDrum
Broj okretaja centrifuge: 1.200 okr/min
Punjenje: 1-6 kg
Volumen bubnja: 54 l
Namještanje broja okretaja centrifuge, Hladno pranje na centralnom gumbu ili tipkom, Vlastita podešavanja svih programa, Mogućnost isključivanja centrifuge, Podešavanje temperature, Tihi rad, Servisna dijagnostika
18 programa
Osnovni programi: Pamuk, Vuna, Brzo pranje, Mix sintetika, Ručno pranje; Posebni programi: PerfectBlack / Pamuk 30°C - 17 min / Pamuk 20°C; Predpranje, Brzi program
SterilTub program za samočišćenje, StableTech bočne stranice, SensorIQ - senzorska tehnologija, Izdržljiv grijač DuraHeat, Zaključavanje upravljanja - dječja zaštita (CDP), Kontrola stabilnosti (SCS)
Godišnja potrošnja vode: 9.177 l
Razina buke pranje: 58 dB(A)re1pW
Razina buke centrifugiranje: 70 dB(A)re1pW
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm
Dimenzije zapakiranog aparata (ŠxVxD): 64 × 91 × 69 cm
Neto težina proizvoda: 73,5 kg
Bruto težina proizvoda: 74,7 kg
Potrošnja el. energije u StandBy režimu: 1 W
Priključna snaga: 2.300 w
Osigurač: 10 A
EAN kod: 3838942825132

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.