dodaj za usporedbu

Sharp pročistač i ovlaživač zraka KC-G40EUH

Pročistač i ovlaživač zraka s Plasmacluster ion tehnologijom. Maksimalni protok zraka od 240 m3 / h.

Šifra: 01580
Cijena: Cijena: 530,76

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Plasmacluster ion tehnologijom je inteligentni sustav patentiran od strane Sharp-a, koji pomaže eliminirati mirise, alergene, bakterije, 99% virusa, pa čak i grinje u zraku. Zahvaljujući tome, vaš će dom biti pun svježeg i čistog zraka.
Posebni programi za uklanjanje alergena iz prostorije. Niska razina buke i zaslon koji se može isključiti.
Senzori za precizno mjerenje temperature, vlage, prašine i prisutnosti neželjenih mirisa u sobi. Zahvaljujući njima rad uređaja prilagođen je prevladavajućim uvjetima na optimalan način.
Čisti zrak - Sharp pročistač zraka emitira ione koji okružuju štetne čestice i deaktiviraju ih, čime je zrak čist i svjež. Ionizirana čestica postaje previše teška da nastavi lebdjeti u zraku i pada na tlo. Najvažnije je da te nečistoće više nisu u zraku koji dišemo, što ih čini potpuno bezazlenima. Ako ne plutaju u zraku ne dolaze do pluća. Kada padnu, uklanjaju se tijekom redovitog čišćenja.
Izvori onečišćenja - prašina, ljudi (mrtve stanice kože, kose, parfema, itd), tepisi, madraci, namještaj, jastuci, deke, klima uređaji, deterdženti, osvježivači zraka, sprejevi, insekticidi, vlaga, kuhanje, ljubimci, insekti i druge životinje, hrana, dim cigarete, drva i drugih materijala koji se koriste u gradnji zgrade.
Sustavi sa samo HEPA filterom mogu ukloniti čestice promjera ne manje od 0,3 mikrona. Sustav koji se temelji na tehnologiji Plasmacluster uklanja čestice manje od 0.01 mikrona. Plasmacluster uređaji također su prikladniji za čišćenje prostora većih površina uz znatno manje troškove. Modeli s HEPA filterom oslanjaju se samo na filter, na način da oni samo pročiste zrak koji prolazi kroz njih. Sharpov sustav Plasmacluster baziraju se na aktivnom traženju i neutraliziranju onečišćenja. Sharp pročistač zraka također je mnogo jeftiniji za korištenje od uređaja koji se temelje na HEPA filtrima, u kojima se ti filteri moraju redovito mijenjati, jer se obično ne mogu očistiti ni na koji drugi način. Sustavi s jednim HEPA ffilterom također troše više električne energije, jer privlače čestice velikom snagom i filtriraju zrak provlačeći ga kroz male utore filtera, a uz to je i prilično glasno.
Sharpovi sustavi pročišćavanja zraka štede energiju i njihovo djelovanje štedi novac.

Boja:crna
Dimenzije:34,5x63,1x26,2 cm
Težina:9.2
Kapacitet:28
Jamstvo:24 mjeseca

Preporučeno područje prostorije u : 28;
Boja: bijela;
Sustav čišćenja zraka: visokoučinkoviti PCI generator i ventilator;
Funkcija vlaženja, timer
Maksimalni protok zraka s ovlaživanjem (m3 / h): 240
Brzina ventilatora: 3 (maks. / Med / niska);
Glasnoća (visoka / srednja / niska): 43/40/20 dBA (sa ovlaživanjem).
Funkcija za pelud, funkcija pripreme soba za spavanje (Ion tuš), automatsko ponovno pokretanje, dječja zaštita upravljačke ploče;
Napon / frekvencija: 220V / 50Hz;
Prosječna potrošnja energije: 14 W;
Težina (kg): 9.2;
Dimenzije (W x D x H) u mm: 345x631x262;
Maksimalni kapacitet ovlaživanja (ml / h): 400;
Kapacitet spremnika u litrama: 2.5;
Senzori prašine, temperature i vlažnosti.
Precizno podešavanje, automatski način rada zasnovan na signalima senzora, indikator čistog znaka, prekidač za uključivanje i isključivanje zaslona, indikator generatora Plasmacluster, indikator stanja spremnika vode;
filteri: predfilter, filter deodorizacije, filter za hidrataciju (s rokom trajanja do 10 godina), HEPA filter (s rokom trajanja od 10 godina).

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.