dodaj za usporedbu

Ecovacs robotski čistač prozora Winbot 950

Ecovacs robotski čistač prozora Winbot 950 novi superlativ u čišćenju prozora.

Akcija traje do 31.07.2020. ili do isteka zaliha.

Šifra: 01577
Cijena: 3.199,00 kn
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 2.799,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 3.078,90 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Winbot 950 je novi superlativ u čišćenju prozora. Sa Smart Drive sustavom za čišćenje i sposobnošću manevriranja u kutovima, vidjet ćete da je Winbot 950 savršen partner za čišćenje prozora, držeći vas izvan ljestava na sigurnom mjestu.
Napredne tehnologije za učinkovito čišćenje prozora - Uz mnoštvo naprednih tehnologija za čišćenje prozora i Smart Drive, Winbot 950 može automatski čistiti, učinkovito i temeljito, oslobađajući vaše ruke od dosadnih poslova. Zahvaljujući kvadratnom tijelu i tehnologiji Smart Drive, čišćenje uglova i rubova nisu nikakav problem.
Sposoban za čišćenje raznih vrsta prozora - Winbot 950 ima inovativne značajke i naprednu tehnologiju za brzo isporuku blistavo čistih prozora na dodir gumba. Nevjerojatan doseg svojeg kabela i procesa čišćenja u četiri stupnja znači da tiho čisti mnoge vrste prozora.
Čišti temeljito, čisti sigurno - S nizom sigurnosnih značajki koje sve djeluju jednodušno, ne morate se brinuti o stvarima. Svaka zabrinutost je riješena, tako da Winbot 950 dolazi opremljen s rezervnom napunjenom baterijom, sigurnosnom podlogom i vezicom, tehnologijom detekcije rubova i snažnim ventilatorom.
Prilagođen korisniku - S inteligentnim operativnim sustavom, jednostavnim postupkom u 3 koraka i praktičnim daljinskim upravljačem za kontrolu iz bilo kojeg mjesta, Winbot je dizajniran za vaše lako korištenje.

Razina buke:64 dB
Dimenzije:273x273x123 mm
Jamstvo:24 mjeseca

Razina buke: 64dB
Baterija : Lithium 600mA
Tehnologija Smart drive: Da
Programi čišćenja (mod): AUTO
Minimalna površina čišćenja: 45x45cm
Težina: 3.3kg
Dimenzije Robota: 273x273x123 mm
Težina zapakiranog proizvoda: 4.8kg
Sadržaj pakiranja: glavna jedinica s baterijom, daljinski upravljač s baterijom, strujni adapter, sigurnosa vezica, produžni kabel, sigurnosna podloga, krpa za čišćenje, sredstvo za čišćenje, uputstva za upotrebu.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.