dodaj za usporedbu

LG klima uređaj Standard S18EQ 5,0 kW

LG klima uređaj Standard snage 5,0 kW s inverterskim motorom s 10-godišnjim jamstvom.

Kupnjom ovog uređaja u periodu do 31.12.2023. godine ostvarujete pravo na 5 godina jamstva. Za ostvarenje jamstva potrebno je sačuvati račun, jamsveni list i Certifikat s linka. https://www.lg.com/hr/mp-resources/images/klima-uredaji-5-godina-jamstva-2023/Certificate-5-years-warranty-2023.pdf

 
5 godina jamstva vrijedi isključivo za uređaje instalirane od strane ovlaštenih LG partnera, a za realizaciju jamstva potrebno je sačuvati dokaz o kupnji (račun), jamstveni list ovjeren od ovlaštenog instalatera te certifikat dobiven s 
Šifra: 01543
Cijena: Cijena: 999,00

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


DUAL Inverter Compressor s 10 godina jamstva - LG Dual Inverter Compressor™ rješava probleme neučinkovitosti i buke, što rezultira klimatskim uređajem koji hladi brže, traje dulje i radi tiše. Uz 10-godišnje jamstvo na kompresor, korisnici će uživati ​​u blagodatima LG klima-uređaja dulje vrijeme.
DUAL Inverter Compressor - Kompresor sa širom dinamičkom frekvencijom štedi više energije i ima brži raspon hlađenja.
Ušteda energije i brzo hlađenje - Inverterski kompresor stalno prilagođava brzinu rada kompresora kako bi održao željenu razinu temperature. Dodatno, DUAL Inverter Compressor™ štedi više energije od uobičajenog kompresora. Zahvaljujući DUAL Inverter kompresoru zrak se izbacuje dalje i brže.
Kompresori na uobičajenim klima-uređajima se isključuju i uključuju kako bi prilagodili temperaturu, trošeći veliku količinu energije. Dual Inverter Compressor stalno podešava brzinu kompresora kako bi održao željene razine temperature. Ova minimalna fluktuacija štedi energiju i osigurava veću udobnost hlađenja.
Jednostavan i moderan dizajn sa skrivenim zaslonom - Tanki i moderni dizajn LG klima-uređaja omogućuje jednostavnu instalaciju i praktično čišćenje pomoću EZ kliznog filtra . Nadalje, veliki skriveni zaslon savršen je za praktičnu provjeru potrošnje energije.
Niska razina buke - LG-evi klima-uređaji rade gotovo nečujno zahvaljujući jedinstvenom LG-evom ukošenom ventilatoru i DUAL Inverter kompresoru koji eliminiraju nepotrebne zvukove i omogućavaju nesmetan rad.
Napredne tehnologije tvrtki 3M i LG uklanjaju štetne mikročestice, uključujući viruse, bakterije i alergene za sigurniju i zdraviju okolinu.
Funkcija aktivne energetske regulacije pruža mogućnost odabira razine potrošnje energije u skladu sa situacijom. Uživajte u hladnoj i ugodnoj atmosferi uz uštedu energije.
Opcija optimalnog strujanja zraka (Comfort Air) na praktičan način postavlja krilce u unaprijed postavljeni položaj koji sprječava da zrak iz klima-uređaja puše izravno u osobe u prostoriji.
Visokoučinkovito rashladno sredstvo R32- R32 je ekološki prihvatljivo, visokoučinkovito rashladno sredstvo. Kako je količina rashladnog sredstva R32 znatno niža u usporedbi s R410A, ono ima manji potencijal globalnog zagrijavanja i minimalno oštećuje oznoski omotač. Visoki stupnjevi kompresije R32 omogućuju veći kapacitet u usporedbi s postojećim sredstvima R12 i R410A.
Brza i jednostavna instalacija - LG klima-uređaji dizajnirani su za jednostavnu i učinkovitu instalaciju, bez obzira na okruženje i broj osoba koje sudjeluju u postupku instalacije. Smanjenjem broja radnika i vremena potrebnog za instalaciju sada je moguće instalirati više jedinica u manje vremena.
6 vertikalnih položaja krilca - Korisnici mogu izabrati između 6 unaprijed postavljenih položaja za usmjeravanje kako bi smjer strujanja zraka bio u skladu s vašim željama.
Filtar za dvostruku zaštitu - Filtar za dvostruku zaštitu prihvaća čestice prašine veće od 10 ㎛ i bakterije.
Ugodan san - Način rada za ugodno spavanje osigurava najugodniju moguću okolinu za spavanje automatskom prilagodbom 3 različite funkcije (Neizravni protok zraka / isključivanje na 7 sati / blagi vjetar i logičnost vremena spavanja) jednostavnim klikom na tipku.
Automatsko čišćenje - Sveobuhvatna funkcija automatskog čišćenja sprječava stvaranje bakterija i plijesni na izmjenjivaču topline i time korisniku pruža ugodnije i udobnije okruženje.
Gold Fin osigurava otpornost površine na koroziju i poboljšava dugovječnost izmjenjivača topline.
Brzo zagrijavanje - funkcija automatskog zakretanja u 4 smjera podešava protok zraka s obzirom na okolinu dopuštajući na taj način optimalnu distribuciju toplog zraka u prostore za život i omogućujući brzi zagrijavanje.

SEER/SCOP koeficijent:7,0 / 4,3
Učinak hlađenja/grijanja:0,9-5,5 / 0,9-6,4 kW
Energetska klasa:A++ / A+
Razina buke unutarnje jedinice:31-43 dB (A)
Razina buke vanjske jedinice:53 dB(A)
Razina buke:43 dB(A)
Energetska klasa grijanja:A+
Energetska klasa hlađenja:A++
Kapacitet hlađenja:5,0 kW
Kapacitet grijanja:5,8 kW
Jamstvo:36 mjeseci

Priključak el. energije hlađenje: 1587 W
Priključak el. energije grijanje: 1611 W
Godišnja potrošnja energije: hlađenje 250 kWh, grijanje 1270 kWh
Napajanje (ph-V-Hz): 1 / 220-240 / 50
Buka unutarnje jedinice: 31-43 dB(A)
Buka vanjske jedinice: 53 dB(A)
Dimenzije unutarnje jedinice - ŠxVxD: 998x345x210 mm
Dimenzije vanjske jedinice - ŠxVxD: 770x545x288 mm
Težina unutarnje jedinice: 11.6 kg
Težina vanjske jedinice: 36.7 kg
Pomjer cijevi tekuća faza (inch(mm)): 1/4" (fi 6,35)
Promjer cijevi plinska faza (inch(mm)): 1/2" (fi 12,7)
Max duljina cjevovoda: 20 m (min. 3)
Max visinska razlika: 10 m
Područje rada hl./gr°C (Min~Max) -15~48 / -10~24

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.