dodaj za usporedbu

Sharp pročistač zraka FP-F30EUH

Pročistač zraka s Plasmacluster ion tehnologijom s maksimalnim protokom zraka od 180 m3 / h.

Šifra: 01389
Cijena: Cijena: 185,68 (1.399,01 kn)
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Plasmacluster ion tehnologijom je inteligentni sustav patentiran od strane Sharp-a, koji pomaže eliminirati mirise, alergene, bakterije, 99% virusa, pa čak i grinje u zraku. Zahvaljujući tome, vaš će dom biti pun svježeg i čistog zraka.
Čisti zrak - Sharp pročistač zraka emitira ione koji okružuju štetne čestice i deaktiviraju ih, čime je zrak čist i svjež. Ionizirana čestica postaje previše teška da nastavi lebdjeti u zraku i pada na tlo. Najvažnije je da te nečistoće više nisu u zraku koji dišemo, što ih čini potpuno bezazlenima. Ako ne plutaju u zraku ne dolaze do pluća. Kada padnu, uklanjaju se tijekom redovitog čišćenja.
Izvori onečišćenja - prašina, ljudi (mrtve stanice kože, kose, parfema, itd), tepisi, madraci, namještaj, jastuci, deke, klima uređaji, deterdženti, osvježivači zraka, sprejevi, insekticidi, vlaga, kuhanje, ljubimci, insekti i druge životinje, hrana, dim cigarete, drva i drugih materijala koji se koriste u gradnji zgrade.
Sustavi sa samo HEPA ffilterom mogu ukloniti čestice promjera ne manje od 0,3 mikrona. Sustav koji se temelji na tehnologiji Plasmacluster uklanja čestice manje od 0.01 mikrona. Plasmacluster uređaji također su prikladniji za čišćenje prostora većih površina uz znatno manje troškove. Modeli s HEPA filterom oslanjaju se samo na filter, na način da oni samo pročiste zrak koji prolazi kroz njih. Sharpov sustav Plasmacluster baziraju se na aktivnom traženju i neutraliziranju onečišćenja. Sharp pročistač zraka također je mnogo jeftiniji za korištenje od uređaja koji se temelje na HEPA filtrima, u kojima se ti filteri moraju redovito mijenjati, jer se obično ne mogu očistiti ni na koji drugi način. Sustavi s jednim HEPA ffilterom također troše više električne energije, jer privlače čestice velikom snagom i filtriraju zrak provlačeći ga kroz male utore filtera, a uz to je i prilično glasno.
Sharpovi sustavi pročišćavanja zraka štede energiju i njihovo djelovanje štedi novac.

Dimenzije:40,0x46,3x18,2 cm
Kapacitet:21
Težina:4
Jamstvo:24 mjeseca

Preporučeno područje prostorije u : 21;
Boja: bijela;
Sustav čišćenja zraka: PCI generator i ventilator visoke gustoće;
Maksimalno puhanje zraka (m3 / sat): 180;
Brzina ventilatora: 3 (maks. / Med / tiho);
Razina buke u načinu čišćenja (visoka / srednja / niska): 47/38/26;
Napon / frekvencija: 220-240 V / 50/60 Hz;
Prosječna potrošnja energije: 30 W;
Težina (kg): 4;
Dimenzije (širina x dubina x visina) u mm: 400x463x182;
Senzori: za loš miris;
Pokazatelj čišćenja i zamjene filtera;
Deodorizacija u kombinaciji sa sakupljanjem prašine;
HEPA filtar s aktivnim ugljenom: rok trajanja do 2 godine.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn