dodaj za usporedbu

Kärcher visokotlačni čistač K 7 Premium Full Control Plus Home

Kärcher visokotlačni čistač K 7 Full Control Plus Home uključuje bubanj za crijevo i Home komplet. Pištolj visokotlačnog čistača s tipkama +/- i LCD prikazom omogućuje namještanje idealnog tlaka.

Šifra: 01010
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 4.799,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 5.278,90 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Krcher visokotlačni čistač K 7 Full Control Plus Home pruža više kontrole nego ikada ranije. Zahvaljujući inovativnom pištolju s tipkama +/- za regulaciju stupnjeva tlaka i sredstva za čišćenje, kao i LCD prikazu, moguće je namjestiti i kontrolirati odgovarajući tlak za svaku površinu. A zahvaljujući Multi Jet mlaznoj cijevi 3 u 1 nije potrebno mijenjati mlaznu cijev kod prelaska s visokog tlaka u modus sredstva za čišćenje. Kod kratkih prekida rada pištolj se s priključenom mlaznom cijevi može privremeno odložiti u uređaj te je zatim ponovo na dohvat ruke. Osim toga, komforan rad osiguravaju i teleskopska ručka s namještanjem po visini (praktična visina izvlačenja i kompaktno skladištenje), lako dostupni Plug 'n' Clean sustav (promjena sredstva za čišćenje jednim potezom ruke), praktično vođenje crijeva i stabilno postolje (može se također koristiti i kao druga ručka za nošenje). Dodatnu stabilnost osigurava niže težište. Visokotlačni čistač s bubnjem za crijevo i Home kompletom uklj. površinski čistač T 450 i 1l sredstva za čišćenje kamenih površina 3 u 1 idealan je za često čišćenje tvrdokorne nečistoće i za površinski učinak od 60 /h.
Full Control Plus Power pištolj s tipkama za regulaciju tlaka i doziranje sredstva za čišćenje, kao i LCD zaslonom. Uključujući Quick Connect.
Multi Jet mlazna cijev 3 u 1 -jednostavna zamjena mlaznice s plosnatim mlazom, rotirajuće mlaznice i mlaznice sa sredstvom za čišćenje - okretanjem na mlaznoj cijevi.
Plug 'n' Clean - sredstvo za čišćenje može se brzo i praktično zamijeniti samo jednim potezom.
Namotaj crijeva - s praktičnim namotajem visokotlačno crijevo je uvijek uredno pospremljeno.
Parkirni položaj za uvijek dobro pospremljen pribor - pospremanjem pištolja i mlazne cijevi u uređaj, čime se štedi prostor. Pištolj je uvijek spreman za rad.
Teleskopska drška - od visokokvalitetnog aluminija.

Dimenzije:46,3 x 33,0 x 66,7 mm
Težina:18.01
Jamstvo:24 mjeseca
Snaga:3 kW

Tlak (bar/MPa): 20-180 / 2-18
Protok: 600 l/h
Maksimalna ulazna temperatura: 60 °C
Priključna snaga: 3kW
Površinski učinak: 60 /h
Težina bez pribora: 18,01 kg
Dimenzije (d × š × v): 463 x 330 x 667 mm
Oprema: home komplet, površinski čistač T 450, čistač kamena i fasada 3u1 od 1 l, visokotlačni pištolji G 180 Q Full Control Plus, namatanje visokotlačnog crijeva, visokotlačno crijevo duljine 10 m, korištenje sredstva za čišćenje pomoću Plug 'n' Clean sustav, teleskopska drška, motor s vodenim hlađenjem, Soft Bag, integrirani vodeni filtar, adapter za priključenje vrtnog crijeva A3/4", multi Jet 3u1.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.