dodaj za usporedbu

Kärcher višenamjenski usisavač WD 6 P Premium

Kärcher višenamjenski usisavač WD 6 P Premium sa spremnikom od plemenitog čelika, utičnicom, inovativnim vađenjem filtera, čišćenjem filtera i regulacijom snage. Iznimna snaga i učinkovitost.

Šifra: 00960
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 1.799,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 1.978,90 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Kärcher višenamjenski usisavač WD 6 P Premium high-endusisavač koji osvaja svojom izrazito velikom snagom usisavanja od 2000 W uz stvarnu potrošnju električne energije od svega 1300 W. Usisavač je opremljen inovativnom tehnikom vađenja filtera, kod koje je filter s ravnim naborima smješten u glavi uređaja u kaseti koja se može vaditi. Izvlačenjem ove kasete filtar je moguće jednostavno izvaditi bez kontakta s nečistoćom. Moguće je usisavati suhu i mokru nečistoću bez mrskog mijenjanja filtera. Pritiskom na tipku za čišćenje zaprljani filter je moguće učinkovito očistiti zahvaljujući integriranom čišćenju filtera te tako brzo ponovo dobiti usisnu snagu. Utičnica s automatikom za uključenje/isključenje omogućuje rad s priključenim električnim alatom. Otpad koji nastaje kod blanjanja, piljenja ili brušenja bit će izravno usisan. Usisnu snagu moguće je po potrebi regulirati i kod standardnog usisavanja i kod korištenja električnog alata. Ostale prednosti: spremnik od plemenitog čelika zapremine 30 l, novo razvijeni pribor za vrhunske rezultate čišćenja, odvojiva ručka sa zaštitom od elektrostatičkog naboja, vijak za ispuštanje velikih količina vode, parkirni položaj i mnogo više.
Patentirana tehnika vađenja filtra - najjednostavnije vađenje filtra za nekoliko sekundi otvaranjem kazete za nečistoću - u potpunosi bez kontakta s nečistoćom. Za mokro i suho usisavanje bez izmjene filtra.
Novo razvijena podna mlaznica i usisno crijevo - za najbolji rezultat čišćenja, bilo da se radi o suhoj ili mokroj, sitnoj ili krupnoj nečistoći. Za maksimalni radni komfor i fleksibilnost kod usisavanja.
Ručka koja se može skinuti - pruža mogućnost postavljanja različitih mlaznica izravno na usisno crijevo. Za najjednostavnije usisavanje čak i u najužim prostorima.
Odlično čišćenje filtera - jaki impulsni udari zraka pritiskom na gumb odvode nečistoću iz filtera u spremnik. Snaga usisavanja se brzo ponovo uspostavlja.
Utičnica s automatikom za uključenje/isključenje za rad s električnim alatom. Otpad koji nastaje kod blanjanja, piljenja ili brušenja bit će izravno usisan. Usisavač se preko električnog alata automatski uključuje odnosno isključuje.
Praktična funkcija puhanja pomaže svuda gdje usisavanje nije moguće. Jednostavno uklanjanje nečistoće npr. iz gredice sa šljunkom.
Ispusni vijak - pražnjenje velikih količina vode uz uštedu vremena i snage.
Praktični parkirni položaj - kod prekida rada komforno i brzo privremeno parkiranje usisne cijevi i mlaznice za pod.
Praktično pospremanje kabela i pribora - sigurno pospremanje usisnog crijeva, priključnog kabela i pribora na malo mjesta i na dohvat ruke.
Okretni prekidač (uklj./ isklj.) s regulacijom snage - mogućnost regulacije snage usisavanja kod standardnog usisavanja kao i kod primjene s priključenim električnim alatima.

Filter:filter s ravnim naborima
Spremnik:posuda čelična
Težina:9.481
Jamstvo:24 mjeseca
Tip usisavača:višenamjenski
Snaga:1300 W
Zapremina spremnika:35 L

Stvarna usisna snaga (Air Watt): 260 W
Potrošnja energije: 1300 W
Zapremina spremnika: 35 L
Materijal spremnika: Plemeniti čelik
Nazivni promjer pribora: 35 mm
Težina bez pribora: 9,481 kg
Dimenzije (d × š × v): 418 x 382x 694 mm
Oprema: usisno crijevo duljine 2,2 m i promjera 35 mm, ručka koja se može skinuti s elektrostatičkom zaštitpm, usisne cijevi (2kom) duljine 0,5 m i promjera 35 mm, filter s ravnim naborima, izmjenjivi filter uloška, mlaznica za fuge, filterska vrećica od flisa, funkcija puhanja, parkirni položaj, filtar za čišćenje. ispusni vijak, pospremanje pribora na uređaju, automatsko uključenj/isključenje, zaštita po cijelom opsegu otporna na udarce, regulacija snage, komforna ručka 3 u 1, okretni prekidač (uklj./isklj.), pretinac za odlaganje sitnih dijelova.
Područja primjene: rad s električnim alatom, renoviranje, vanjsko područje i vrt, garaža, radionica, hobi-prostorija, podrum, područje ulaza, unutarnje čišćenje automobila, velike količine vode.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.