dodaj za usporedbu

Kärcher usisavač za pranje SE 4001

Kärcher usisavač za pranje je uređaj koji radi na principu ekstrakcije i raspršivanja za temeljito čišćenje tepiha i tvrdih podova. Dodatni pribor omogućuje mokro/suho usisavanje.

Šifra: 00909
Cijena: Cijena: 261,00 (1.966,50 kn)

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Unatoč svakodnevnoj njezi, tepisi s vremenom postaju sve neugledniji. Na tepihu ostaju nimalo lijepi tragovi od hodanja koje više nije moguće ukloniti običnim usisavačem prašine. Tko se želi poštedjeti skupog čišćenja od strane profesionalaca, najradije poseže za Krcher usisavačima za pranje. Takozvani 3-u-1 usisavači ili također uređaji s ekstrakcijom i raspršivanjem, kao što je Krcher SE 4001, omogućuju čišćenje tepiha duboko u pore. Uz to su također savršeni i za čišćenje tvrdih podova, kao što su kamen, pločice i linoleum. U usporedbi s konvencionalnim čišćenjem, Krcher SE 4001 ima sasvim odlučujuću prednost: koristi isključivo čistu vodu iz spremnika za svježu vodu. Prljava voda se zasebno skuplja. Za razliku od čišćenja spužvom i kantom, zaprljana voda, dakle, ne dolazi u kontakt s čistom vodom. Tako se nečistoća ne samo raspoređuje, već se i učinkovito uklanja. SE 4001 jamči optimalno dubinsko čišćenje i praktično rukovanje. Zbog opsega svog pribora, uređaj se također može koristiti i kao punovrijedni mokri/suhi usisavač.
Krcher tehnologija mlaznica - 50% brža prohodnost očišćenih površina.
Demontažni spremnik za svježu vodu - jednostavno punjenje i pražnjenje, bez otvaranja uređaja. Spremnik koji je otporan na udarce i propušta svjetlost. Jednostavno postavljanje spremnika za svježu vodu na uređaj.
Savijena ručka 3 u 1 - omogućuje komforno nošenje kao i otvaranje, zatvaranje i pražnjenje spremnika.
Kvačica za kabel - jednostavno pospremanje priključnog kabela.
Mogućnost pospremanja pribora na spremniku - pribor je moguće uredno pospremiti na uređaju.
Robusni plastični spremnik i spremnik za svježu vodu otporan na udarce - za dug životni vijek.

Težina:7.8
Jamstvo:24 mjeseca
Snaga:1400 W
Zapremina spremnika:za svježu/prljavu vodu: 4/4 L

Vakuum: 210/21 mbar/kPa
Količina zraka: 70 l/s
Spremnik za svježu/prljavu vodu: 4/4 l
Napojna snaga turbine / pumpe: 1400 / 40 W
Količina prskanja: 1 l/min
Tlak prskanja (bar): 1
Radna širina: 230 mm
Težina bez pribora: 7,8 kg
Dimenzije (d × š × v): 441 x 386 x 480 mm
Oprema: crijevo za prskanje i usisavanje s ručkom duljine 2 m i promjera 35, cijevi za usisvanje i prskanje duljine 2 i 0.5 m i promjera 35 mm, mlaznica za pranje s nastavkom za tvrde površine, mlaznica za fuge, mlaznica za tapecirane površine, papirnata filtarska vrećica, spužvasti filtar, sredstvo za čišćenje tepiha RM 519 (100 ml), zaštita po cijelom opsegu otporna na udarce, komforna ručka 3 u 1, pospremanje pribora na uređaju, površina za odlaganje sitnih dijelova.
Područja primjene: tapisoni, tapecirane površine i tapecirani namještaj, stepenice obložene tepihom, madraci, tekstilni zastori, auto-sjedala.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn