dodaj za usporedbu

Kärcher višenamjenski usisavač WD 5 Premium

Kärcher višenamjenski usisavač WD 5 Premium ekstremno je jak i učinkovit sa spremnikom zapremine 25 l, filtrom s ravnim naborima i kasetom na vađenje te funkcijom čišćenja filtra i funkcijom puhanja.

Akcija traje do 31.10.2021. ili do isteka zaliha.

Šifra: 00892
Cijena: 1.349,00 kn
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 1.269,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 1.395,90 kn
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Krcher višenamjenski usisavač WD 5 Premium više je nego odličan! Potrošnja električne energije iznosi svega 1100 W i to unatoč tome što uređaj pruža nadmoćnu usisnu snagu od 1800 W. Višenamjenski usisavač je opremljen nehrđajućim spremnikom od plemenitog čelika zapremine 25 l i inovativnom tehnikom vađenja filtra, koja omogućuje komforno vađenje filtra s ravnim naborima izvlačenjem kasete filtra u svega nekoliko sekunda. Osim toga, filter je prikladan za mokro i suho usisavanje bez zamjene. Zahvaljujući integriranoj funkciji čišćenja filtera, zaprljani filter je pritiskom na tipku moguće brzo i učinkovito očistiti jakim impulsima zraka i tako ponovo dobiti punu snagu usisavanja. Preklopiva podna mlaznica s 2 gumene trake i 2 trake s četkama i novim usisnim crijevom osiguravaju besprijekorno usisavanje svih vrsta nečistoće i pružaju maksimalni komfor u čišćenju. Ručka sa zaštitom od elektrostatičkog naboja (korisno prije svega kod usisavanja sitne prašine) može se skinuti i omogućuje postavljanje pribora izravno na usisno crijevo. Ostala obilježja komfora, kao što su parkirni položaj, funkcija puhanja, 3-u-1 savijena ručka kao i spremnik za kabel i pribor zaokružuju profil ovog uređaja.
Patentirana tehnika vađenja filtra - najjednostavnije vađenje filtra za nekoliko sekundi otvaranjem kazete za nečistoću - u potpunosi bez kontakta s nečistoćom. Za mokro i suho usisavanje bez izmjene filtra.
Novo razvijena podna mlaznica i usisno crijevo za najbolji rezultat čišćenja, bilo da se radi o suhoj ili mokroj, sitnoj ili krupnoj nečistoći. Za maksimalni radni komfor i fleksibilnost kod usisavanja.
Ručka koja se može skinuti pruža mogućnost postavljanja različitih mlaznica izravno na usisno crijevo. Za najjednostavnije usisavanje čak i u najužim prostorima.
Odlično čišćenje filtra - jaki impulsni udari zraka pritiskom na gumb odvode nečistoću iz filtra u spremnik. Snaga usisavanja se brzo ponovo uspostavlja.
Praktična funkcija puhanja pomaže svuda gdje usisavanje nije moguće. Jednostavno uklanjanje nečistoće npr. iz gredice sa šljunkom.
Praktični parkirni položaj - kod prekida rada komforno i brzo privremeno parkiranje usisne cijevi i mlaznice za pod.
Praktično pospremanje kabela i pribora - sigurno pospremanje usisnog crijeva, priključnog kabela i pribora na malo mjesta i na dohvat ruke.
Patentirana savijena ručka 3 u 1 - za komforan transport uređaja. Lako i brzo otvaranje, zatvaranje i pražnjenje spremnika.

Filter:filter s ravnim naborima
Spremnik:posuda čelična
Težina:8.721
Jamstvo:24 mjeseca
Tip usisavača:višenamjenski
Snaga:1100 W
Zapremina spremnika:25 L

Stvarna usisna snaga (Air Watt): 240 W
Potrošnja energije: 1100 W
Zapremina spremnika: 25 L
Materijal spremnika: Plemeniti čelik
Nazivni promjer pribora: 35 mm
Težina bez pribora: 8,721 kg
Dimenzije (d × š × v): 418 x 382x 652 mm
Oprema: usisno crijevo duljine 2,2 m i promjera 35 mm, ručka koja se može skinuti s elektrostatičkom zaštitpm, usisne cijevi (2kom) duljine 0,5 m i promjera 35 mm, filter s ravnim naborima, izmjenjivi filter uloška, mlaznica za fuge, filterska vrećica od flisa, funkcija puhanja, parkirni položaj, filtar za čišćenje. pospremanje pribora na uređaju, zaštita po cijelom opsegu otporna na udarce, komforna ručka 3 u 1, okretni prekidač (uklj./isklj.), pretinac za odlaganje sitnih dijelova.
Područja primjene: renoviranje, vanjsko područje i vrt, garaža, radionica, hobi-prostorija, podrum, područje ulaza, unutarnje čišćenje automobila, velike količine vode.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.