dodaj za usporedbu

Kärcher višenamjenski usisavač WD 5

Kärcher višenamjenski usisavač WD 5 ekstremno velike snage usisavanja, ali ipak štedi energiju. S velikim spremnikom zapremine 25 l, jedinstvenom tehnikom vađenja filtra i čišćenja.

Šifra: 00853
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 1.229,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 1.351,90 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Model vrhunske klase Krcher WD 5 je višenamjenski usisavač koji osvaja enormnom snagom usisavanja od 1800 W i malom potrošnjom električne energije od 1100 W. Ovaj usisavač ima plastični spremnik zapremine 25 l koji je otporan na udarce i filtar s ravnim naborima koji se nalazi u kaseti filtra. Filtar je moguće brzo i praktično zamijeniti jednostavnim izvlačenjem ove kasete, bez kontakta s nečistoćom. Osim toga, filtar omogućuje usisavanje suhe i mokre nečistoće bez promjene filtra. Zahvaljujući integriranoj funkciji čišćenja filtra, zaprljani filtar je pritiskom na tipku za čišćenje moguće brzo i učinkovito očistiti i tako ponovo dobiti punu snagu usisavanja. Optimalno usisavanje nečistoće i prvoklasni komfor u usisavanju osigurava savršena usklađenost novo razvijenog usisnog crijeva i nove preklopive podne mlaznice, koja ima 2 gumene trake i 2 trake s četkom. Tu još dolaze i odvojiva ručka s elektrostatičkom zaštitom (korisno prije svega kod usisavanja sitne prašine), parkirni položaj, funkcija puhanja, 3-u-1 savijena ručka kao i korisni spremnik na uređaju za kabel i pribor.
Patentirana tehnika vađenja filtra - najjednostavnije vađenje filtra za nekoliko sekundi otvaranjem kazete za nečistoću - u potpunosi bez kontakta s nečistoćom. Za mokro i suho usisavanje bez izmjene filtra.
Novo razvijena podna mlaznica i usisno crijevo - za najbolji rezultat čišćenja, bilo da se radi o suhoj ili mokroj, sitnoj ili krupnoj nečistoći. Za maksimalni radni komfor i fleksibilnost kod usisavanja.
Ručka koja se može skinuti - pruža mogućnost postavljanja različitih mlaznica izravno na usisno crijevo. Za najjednostavnije usisavanje čak i u najužim prostorima.
Odlično čišćenje filtra - jaki impulsni udari zraka pritiskom na gumb odvode nečistoću iz filtra u spremnik. Snaga usisavanja se brzo ponovo uspostavlja.
Praktična funkcija puhanja pomaže svuda gdje usisavanje nije moguće. Jednostavno uklanjanje nečistoće npr. iz gredice sa šljunkom.
Praktični parkirni položaj - kod prekida rada komforno i brzo privremeno parkiranje usisne cijevi i mlaznice za pod.
Praktično pospremanje kabela i pribora - sigurno pospremanje usisnog crijeva, priključnog kabela i pribora na malo mjesta i na dohvat ruke.
Patentirana savijena ručka 3 u 1 za komforan transport uređaja. Lako i brzo otvaranje, zatvaranje i pražnjenje spremnika.

Filter:filter s ravnim naborima
Spremnik:posuda plastična
Težina:8.241
Jamstvo:24 mjeseca
Tip usisavača:višenamjenski
Snaga:1100 W
Zapremina spremnika:25 L

Stvarna usisna snaga (Air Watt): 240 W
Potrošnja energije: 1100 W
Zapremina spremnika: 25 L
Materijal spremnika: Plastika
Nazivni promjer pribora: 35 mm
Težina bez pribora: 8,241 kg
Dimenzije (d × š × v): 418 x 382x 652 mm
Oprema: usisno crijevo duljine 2,2 m i promjera 35 mm, ručka koja se može skinuti s elektrostatičkom zaštitpm, usisne cijevi (2kom) duljine 0,5 m i promjera 35 mm, filter s ravnim naborima, izmjenjivi filter uloška, mlaznica za fuge, filterska vrećica od flisa, funkcija puhanja, parkirni položaj, filtar za čišćenje. pospremanje pribora na uređaju, zaštita po cijelom opsegu otporna na udarce, komforna ručka 3 u 1, okretni prekidač (uklj./isklj.), pretinac za odlaganje sitnih dijelova.
Područja primjene: renoviranje, vanjsko područje i vrt, garaža, radionica, hobi-prostorija, podrum, područje ulaza, unutarnje čišćenje automobila, velike količine vode.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.