dodaj za usporedbu

Kärcher višenamjenski usisavač WD 3

Kärcher energetski učinkoviti višenamjenski usisavač WD 3, jake usisne moći, opremljen je plastičnim spremnikom zapremine 17 l, patronskim filtrom kao i novim priborom.

Akcija traje do 30.09.2021. ili do isteka zaliha.

Šifra: 00850
Cijena: 529,00 kn
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 499,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 548,90 kn
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Krcher višenamjenski usisavač WD3 uz potrošnju električne energije od 1000 W, jednako je snažan kao i usisavač od 1400 W. Njegov robusni plastični spremnik, otporan na udarce, ima zapreminu 17 l. Patronski filtar omogućuje komforno usisavanje suhe i mokre nečistoće - sasvim bez promjene filtra. Novo usisno crijevo i - da se ne zaboravi - novo razvijena Clips-podna mlaznica s mješovitim umetkom odlučujuće doprinose optimalnom usisavanju nečistoće i osiguravaju besprijekornu čistoću. Ručka, koja se skida bez problema, omogućuje postavljanje pribora izravno na usisno crijevo. U slučaju prekida rada usisnu cijev i podnu mlaznicu je, zahvaljujući položaju za parkiranje, moguće komforno privremeno parkirati. Dodatne posebnosti, kao što je funkcija puhanja, "Pull & Push" sustav zatvaranja, ergonomska ručka i iznimno praktično pospremanje kabela i pribora, pretvaraju rad s uređajem WD 3 u čisti užitak.
Specijalni filtar s patronama - za mokro i suho usisavanje bez izmjene filtra.
Novo razvijena podna mlaznica i usisno crijevo - za najbolji rezultat čišćenja, bilo da se radi o suhoj ili mokroj, sitnoj ili krupnoj nečistoći. Za maksimalni radni komfor i fleksibilnost kod usisavanja.
Ručka koja se može skinuti pruža mogućnost postavljanja različitih mlaznica izravno na usisno crijevo. Za najjednostavnije usisavanje čak i u najužim prostorima.
Praktična funkcija puhanja pomaže svuda gdje usisavanje nije moguće. Jednostavno uklanjanje nečistoće npr. iz gredice sa šljunkom.
Praktični parkirni položaj - kod prekida rada komforno i brzo privremeno parkiranje usisne cijevi i mlaznice za pod.
Praktično pospremanje kabela i pribora - sigurno pospremanje usisnog crijeva, priključnog kabela i pribora na malom prostoru i na dohvat ruke.
"Pull & Push" sustav zatvaranja - za lako, brzo i sigurno otvaranje i zatvaranje spremnika.
Ergonomski oblikovana ručka omogućuje komforan transport uređaja.
Kompaktna izvedba.

Filter:filter s patronama (Standard)
Spremnik:posuda plastična
Težina:5.501
Jamstvo:24 mjeseca
Tip usisavača:višenamjenski
Snaga:1000 W
Zapremina spremnika:17 L

Stvarna usisna snaga (Air Watt): 200 W
Potrošnja energije: 1000 W
Zapremina spremnika: 17 L
Materijal spremnika: Plastika
Nazivni promjer pribora: 35 mm
Težina bez pribora: 5,501 kg
Dimenzije (d × š × v): 388 x 340 x 503 mm
Oprema: usisno crijevo duljine 2 m i promjera 35 mm, ručka koja se može skinuti, usisne cijevi (2kom) duljine 0,5 m i promjera 35 mm, filter s patronama (Standard), mlaznica za fuge, papirnata filterska vrećica, funkcija puhanja, parkirni položaj, pospremanje pribora na uređaju, zaštita po cijelom opsegu otporna na udarce.
Područja primjene: radionica, hobi-prostorija, podrum, područje ulaza, unutarnje čišćenje automobila, male količine vode.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.