dodaj za usporedbu

Kärcher čistač tvrdih podova EWM 2

Kärcher čistač tvrdih podova EWM 2
1.056-310.0
Šifra: 09226
Cijena: Cijena: 145,00
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Uklanjanje mrlja i prskanja sve do ruba – bez potrebe za kantom ili neumornim ribanjem. Nije moguće? Razmisli ponovno! Akumulatorski mop EWM 2 sa svoja dva spremnika to čini mogućim – a konvencionalni mopovi su suvišni. Rotirajući valjci se neprestano vlaže slatkom vodom dok prikupljena prljavština završava u spremniku otpadne vode. Uređaj ostavlja podove do 20% čišćim od običnih krpa*. Zahvaljujući svom tankom obliku i fleksibilnom zakretnom zglobu, EWM 2 ne samo da lako dopire ispod namještaja, već i štedi prostor za pohranu. Vrijeme sušenja poda je samo oko dvije minute, što ga čini savršeno prikladnim za upotrebu na svim vrstama tvrdih podova (npr. pločice, parket, laminat, PVC i vinil). Snažna litij-ionska baterija ima vrijeme rada od pribl. 20 minuta. To vam omogućuje čišćenje do 60 m poda pomoću uređaja.

Uklanja kapljice i osušene mrlje - Zamjenjuje tradicionalnu krpu i kantu Čisti sve do ruba.Električna krpa za brisanje EWM 2: Brisanje 20 posto* čišće i ugodnije u odnosu na običnu krpu

Brisanje 20 posto* čišće i ugodnije u odnosu na običnu krpu - Sustav s 2 spremnika: Permanentno navlaživanje rolica pomoću vode iz spremnika za čistu vodu dok se prljavština sakuplja u spremniku za nečistu vodu. Bez puno truda: nema nošenja kante, nema mučenja s krpom na podu, nema trljanja. Rolice se mogu strojno čistiti na 60 C.Električna krpa za brisanje EWM 2: Tanki dizajn proizvoda i podne glave s okretnim zglobom

Tanki dizajn proizvoda i podne glave s okretnim zglobom - Jednostavno čišćenje ispod namještaja i oko predmeta. Jednostavan transport i ugodno korištenje zahvaljujući maloj težini proizvoda. Spremanje uz uštedu prostora.

Prikladno za sve tvrde podloge (npr. zatvorene, premazane podloge, voskirani parket, laminat, pločice, PVC, vinil)

Zbog vrlo malo preostale vlage podovi su ponovno prohodni nakon cca. 2 minute.

Širok raspon sredstava za čišćenje i proizvoda za njegu za sve vrste podova.

cca.20 minuta trajanja snažne litij-ionske baterije.

Neovisnost o priključcima struje za maksimalnu slobodu kretanja prilikom čišćenja - nema potrebe za stalnim mijenjanjem utičnica.

3-stupanjski LED zaslon kao intuitvni prikaz napunjenosti baterije.

Parkirna stanica s pospremanjem valjaka

Praktično čuvanje i pospremanje uređaja i valjaka.

Baterijski uređaj
Vrsta struje (Ph/V/Hz) - 1 / 120 - 240 / 50 - 60
Površinski učinak po punjenju baterije (m²) - pribl. 60
Sadržaj spremnika za svježu vodu (ml) - 360
Sadržaj spremnika za prljavu vodu (ml) - 140
Radna širina valjka (mm) - 300
Vrijeme sušenja očišćenog poda (min) - pribl. 2
Napon baterije (V) - 7,2 - 7,4
Vrijeme rada baterije (min) - pribl. 20
Vrijeme punjenja baterije (h) - 4
Vrsta baterije - Litij-ionska baterija
Težina bez pribora (kg) - 2,4
Težina uklj. ambalažu (kg) - 5,3
Dimenzije (d × š × v) (mm) - 305 x 226 x 1220
* EWM 2 postiže do 20% bolju učinkovitost čišćenja od tradicionalne krpe za brisanje poda u kategoriji testa "Brisanje". Odnosi se na prosječne rezultate ispitivanja za učinkovitost čišćenja i čišćenje rubova.
Oprema: Sustav s dva spremnika, Univerzalni valjak za čišćenje, žuti, Deterdžent: Sredstvo za čišćenje podova Universal RM 536, 30 ml, Parkirna stanica s pospremanjem valjaka, Punjač baterija.
Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.