dodaj za usporedbu

LG soundbar S40Q

LG soundbar S40Q - Dolby Audio s bežičnim niskofrekvencijskim zvučnikom; AI Sound Pro; Bluetooth

Šifra: 07832
Cijena: Cijena: 150,00 (1.130,18 kn)
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


LG soundbar S40Q - Dolby Audio s bežičnim niskofrekvencijskim zvučnikom; AI Sound Pro; Bluetooth.
Najbolji par s LG televizorima - Spojite LG Sound Bar na LG TV za interaktivno iskustvo zvuka.
Pomažemo vam da izvučete maksimum iz svojeg LG televizora - LG zvučnici dizajnirani su tako da besprijekorno poboljšaju performanse LG televizora i dizajnirani su da budu usklađeni s LG televizorom. Zajedno, ovaj dvojac stvara najbolje iskustvo zvuka.
Jednostavno upravljanje s WOW sučeljem - Sada je praktičnost u vašoj ruci. Upravljajte svojim zvučnikom Sound Bar preko LG TV-a s jednim daljinskim upravljačem. Jednim klikom na daljinskom upravljaču možete vidjeti izbornik zvučnika Sound Bar i postavke na zaslonu televizora. Poput upravljanja glasnoćom, provjere statusa povezivanja, čak i odabira načina rada zvuka.
Osmišljen da bi bio usklađen - Zvučnici LG Sound Bar besprijekorno su usklađeni s televizorima LG te unaprijeđuju vaš zabavni sadržaj i prostor. Jednostavno postavite LG zvučnike s LG televizorom za moderniji izgled vašeg prostora.
Uzvišeni zvuk uz procesor s umjetnom inteligencijom LG televizora - Savršen spoj za vaš LG TV, LG Sound Bar ima značajku dijeljenja načina zvuka televizora koja upotrebljava zvučni procesor vašeg LG televizora za analizu sadržaja koji volite te za pružanje jasnijeg, boljeg zvuka. Od gledanja vijesti do igranja videoigara, možete iskusiti LG televizor u njegovom najboljem ruhu.
Snažan 2.1-kanalni zvuk - 2.1-kanalni zvuk, snaga od 300 W i bežični niskofrekvencijski zvučnik – LG Sound Bar S40Q omogućava vam uživanje u omiljenim kućnim zabavama.
Zvuk dizajniran za ono u čemu uživate - Uz AI Sound Pro, inteligentan algoritam LG zvučnika analizira sadržaj za isporuku optimalnog zvuka bez obzira na to gledate li filmove, pratite vijesti ili slušate glazbu.
Unutarnji dijelovi izrađeni su od reciklirane plastike - Organizacija UL dodijelila je LG zvučnicima oznaku ECV (Environmental Claims Validation) jer su gornji i donji dijelovi kućišta zvučnika od reciklirane plastike. To je dokaz da imamo ekološki osviješten pristup proizvodnji zvučnika.
Reciklirano iznutra i izvana - Izrađeno od tkanine s plastičnim bocama - Dizajn naših zvučnika pažljivo se razmatra i poduzimamo korake kako bismo osigurali da naši proizvodi upotrebljavaju više obnovljenih materijala. Globalni standard recikliranja potvrdio je da je tkanina koju upotrebljavamo poliesterska tkanina izrađena od plastičnih boca.
Smanjenje emisija CO2 - Kutije redizajnirane radi smanjenja CO2 - Nadogradili smo zvučnik pametnim redizajnom koji mijenja oblik i smanjuje veličinu. Zvučnik i visokofrekvencijski zvučnik preuređeni su u novu kutiju u obliku slova L, čime se omogućuje istodobna isporuka više proizvoda. To znači manje kamiona na cesti, a posljedično i niže emisije CO2.
Ekološki prihvatljivo celulozno pakiranje - Ambalaža izrađena od reciklirane celuloze - LG zvučnici imaju certifikat tvrtke SGS koji potvrđuje da je riječ o ekološkom proizvodu jer je unutarnja ambalaža promijenjena iz EPS pjene (stiropora) i plastičnih vrećica u recikliranu lijevanu celulozu – ekološki prihvatljivu alternativu koja i dalje štiti proizvod.
Broj kanala: 2.1RMS
Ukupna izlazna snaga: 300W
Prednji zvučnik: 50W x 2RMS
Woofer: 200W

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn