dodaj za usporedbu

Samsung ploča za kuhanje NZ64B5066GK

Samsung ploča za kuhanje NZ64B5066GK - loča za kuhanje s Flex Zone sustavom i Wi-Fi povezivanjem

Šifra: 08460
Cijena: Cijena: 595,00
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Samsung ploča za kuhanje loča za kuhanje s Flex Zone sustavom i Wi-Fi povezivanjem - Ploča za kuhanje s Flex Zone sustavom i Wi-Fi povezivanjem.
Prikladna za raznovrsno kuhinjsko posuđe - Flex Zona - Istodobno pripremajte cijeli niz jela u Flex Zoni. Ovaj široki, otvoreni, pravokutni prostor daje vam više fleksibilnosti. Dovoljno je prostran da na njega stanu različite vrste posuđa odjednom, uključujući veliko i dugačko posuđe. Na taj način uvelike olakšava pripremu jela za veliku obitelj.
Daljinski nadzor - Wi-Fi povezivost - Uživajte bezbrižno uz još veću praktičnost zahvaljujući Wi-Fi povezivosti. Ploču za kuhanje možete nadzirati* u svakom trenutku, s bilo kojeg mjesta s pomoću aplikacije SmartThings**. Omogućuje Vam provjeru jesu li plamenici uključeni kada niste kod kuće te štedi Vaše vrijeme jer možete daljinski postavljati brojač vremena i primati upozorenja. A pomaže Vam i u ispravljanju pogrešaka!
Kombinirano upravljanje - Automatska povezivost - Ne trošite vrijeme i energiju na odvojeno upravljanje kuhinjskom napom i pločom za kuhanje. Funkcija automatskog povezivanja bežično usklađuje njihov rad*. Omogućuje Vam upravljanje napom s pomoću jednog dodira upravljačkih tipki na ploči za kuhanje. Možete ih trenutačno i istodobno uključivati i isključivati za maksimalnu praktičnost.
Više prostora, manje napora - Slim Fit dizajn - Osigurajte dodatan i koristan prostor za pohranu u svojoj kuhinji*. Slim Fit dizajn ploče za kuhanje, u skladnom je odnosu s širokim rasponom radnih površina neovisno o njihovoj debljini. To ujedno znači da imate više prostora za veću ladicu za pohranu. A ploča za kuhanje lakše će stati u slobodan prostor, čime se smanjuje vrijeme i cijena ugradnje.

Broj plamenika: 4 EA

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.