dodaj za usporedbu

Samsung pećnica NQ5B4553FBK

Samsung pećnica NQ5B4553FBK - Kombinirana pećnica s prirodnom parom i mikrovalnom pećnicom, Air Fry.

Šifra: 08032
Cijena: Cijena: 775,00 (5.839,24 kn)
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Samsung pećnica NQ5B4553FBK - Kombinirana pećnica s prirodnom parom i mikrovalnom pećnicom, Air Fry.
Brža priprema jela u pećnici - Microwave Combi - Uštedite vrijeme tijekom pripreme i uživajte u slasno hrskavim i ukusnim jelima. Osim što je riječ o općenamjenskoj konvekcijskoj pećnici, tu je i mikrovalna pećnica s funkcijom miješanja za znatno bržu i ujednačeniju pripremu i podgrijavanje jela. A možete ih koristiti i u kombinaciji kako bi priprema jela bila brza i temeljita, iznutra i izvana.
Priprema s vrlo malo ulja - Air Fry - Uživajte u zdravijim prženim jelima bez friteze. Značajka Air Fry kombinacija je posebne posude i kruženja vrućeg zraka koji obavija jelo. To je idealan način pripreme prženih krumpirića, kroketa od krumpira, pa čak i povrća, budući da se uklanja višak masnoće, no jela ipak ostaju hrskava i smeđa izvana a sočna iznutra.
Više užitka, manje napora - SmartThings Cooking - Uživajte još više uz istinski doživljaj kuhinje. SmartThings Cooking* štedi Vaše vrijeme i maksimalno smanjuje napor pripreme jela. Razumijevanjem Vaših potreba, preporučuje Vam personalizirane recepte** i stvara tjedni plan pripreme jela. Donosi Vam i doživljaj vođenoga kuhanja te omogućuje jednostavnu kupnju namirnica***.
Upravljajte njome s bilo kojeg mjesta - Wi-Fi povezivost - Uštedite vrijeme i učinite više uz Wi-Fi povezivost. Jednostavno upravljanje i nadzor rada pećnice bilo kada i bilo gdje s pomoću aplikacije*. Omogućuje Vam prethodno zagrijavanje ili isključivanje pećnice. Možete i provjeriti i prilagoditi temperaturu i vrijeme pripreme ili brzo odabrati prethodno programirane postavke. A pomaže Vam i u ispravljanju pogrešaka!
Jednostavno čisti blaga zaprljanja unutrašnjosti pećnice - Čišćenje parom - Riješite se blagih zaprljanja mnogo jednostavnije. U usporedbi s tradicionalnim čišćenjem pećnice, čišćenje parom iziskuje znatno manje vremena, snage i napora za uklanjanje nečistoća od kapanja i prskanja. Stvara paru kojom se oslobađaju čestice hrane, pa se bilo kakvi ostatci mogu ukloniti brisanjem, bez ribanja, ostavljajući pećnicu besprijekorno čistom.
Pripremajte mnogo više uz još više prostora u pećnici - Veliki kapacitet od 50 L - Pripremajte više većih jela uz pećnicu s golemim kapacitetom od 50 L. Otvara više mogućnosti za pripremu jela kod kuće. Zajedno možete pripremiti mnogo različitih jela, primjerice sve što Vam je potrebno za zabavu. Može i bez problema smjestiti veće namirnice, kao što je velika purica, za obiteljska okupljanja.

Kapacitet pećnice: 50 L

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn