dodaj za usporedbu

Samsung perilica posuđa DW60M6040BB ugradbena

Samsung perilica posuđa DW60M6040BB ugradbena s velikim LED zaslonom

Šifra: 03043
Cijena: Cijena: 455,00 (3.428,20 kn)
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Samsung perilica posuđa DW60M6040BB ugradbena s velikim LED zaslonom.
Jednostavan i intuitivan nadzor statusa - Široki LED zaslon - Uživajte u jednostavnijem i intuitivnijem načinu pranja posuđa uz velik i širok LED zaslon koji se s lakoćom može čitati. Možete brzo provjeriti status, postavke, preostalo vrijeme i napredak ciklusa na jednom mjestu, čak i s udaljenosti. Na taj način možete bez poteškoća nadzirati i kontrolirati učinak pranja.
Jednostavno umetanje i pranje pribora za jelo - Fleksibilna 3. polica služi kao mjesto na vrhu za male i lagane predmete poput pribora za jelo i kuhinjskog pribora. Na taj način predmeti ostaju sigurni, ali svejedno ih temeljito očiste snažni mlazovi vode.
Fleksibilno postavljanje višeg i šireg posuđa - Jednostavno podešavanje visine - fleksibilnom unutarnjem prostoru može se podesiti visina, pa se gornja polica može brzo podignuti ili spustiti za dodatnih 5 cm samo jednim dodirom okidača. Stvaranjem više prostora na donjoj polici možete ubaciti posuđe različitih veličina i oblika, uključujući visoke lonce, široke pladnjeve i prevelike tanjure.
Jednostavna ušteda vremena i energije pri malom punjenju - Polovično punjenje - Dani kada smo čekali da se perilica posuđa napuni sada su iza nas. Postavka Half Load pruža znatno veću fleksibilnost jer Vam omogućuje da napunite i perete predmete samo u donjoj zoni. Tako možete uštedjeti vrijeme i energiju pokretanjem manjeg punjenja i uživati u praktičnosti čistog posuđa u svakom trenutku.
Higijensko ispiranje radi uklanjanja bakterija - Higijena - Opcija za higijenu može se aktivirati uz određene programe kako bi sve postalo higijenski čisto. Produljuje konačno ispiranje i povećava temperaturu vode na 70 ˚C, što omogućuje dublje čišćenje te ubija bakterije i klice. Tako su Vaše posuđe, pribor za jelo i kuhinjski pribor uvijek sigurni za upotrebu.
Ušteda vremena uz 60-minutno pranje i sušenje - Brzo pranje (60 minuta) - Opcija 60-minutnog ekspresnog pranja čisti i suši Vaše suđe mnogo brže. Idealna je za manje punjenje blago prljavih predmeta koji ne zahtijevaju vrlo intenzivno čišćenje, kao što su šalice, pribor za jelo i tanjuri, jer će proći kroz potpuni ciklus pranja i sušenja u samo 60 minuta.

Tip instalacije: Potpuno ugradbeno
Veličina: 24"
Vrsta upravljanja: Skriveni dodir
Boja/materijal: STSS
Boja svjetlosti zaslona: Ledeno plava
Vrsta pranja: Rotacija
Kapacitet (postavke mjesta): 13 P/S
Razred energetske učinkovitosti: E
Godišnja potrošnja energije: 262 kWh/year
Energy Consumption: 94 kWh/100 cycles
Performanse pranja: 1.13
Performanse sušenja: 1.07
Godišnja potrošnja vode: 2940 ℓ
Potrošnja vode po ciklusu: 10.5 ℓ
Razina buke (dBA): 44 dBA
Duration of ECO Program (H:min): 3:45
Broj programa: 6

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn