dodaj za usporedbu

Samsung hladnjak RF65A967ESR

Samsung hladnjak RF65A967ESR - Hladnjak s francuskim vratima i trostrukim hlađenjem; Crna; 647 L.

Šifra: 07108
Cijena: Cijena: 1.950,00 (14.692,28 kn)
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Samsung hladnjak RF65A967ESR - Hladnjak s francuskim vratima i trostrukim hlađenjem; Crna; 647 L.
Voda po Vašem receptu - Beverage Center™ - Uživaj u osvježavajuće hladnoj i aromatiziranoj vodi nadohvat ruke. U centru za pripremu napitaka Beverage Center™ nalazi se bokal koji ne sadrži BPA* i koji se automatski puni pročišćenom vodom. U njemu se mogu držati voće i aromatično bilje kako bi sve bilo brzo spremno za posluživanje. Uz dispenzer za vodu hladno će piće brzo biti na stolu.
Više leda, veće mogućnosti - Dupli ledomat - Dvije različite vrste leda za svaku priliku. Osim kockica leda, dupli ledomat pravi i komadiće* koji mnogo brže rashlade napitak. Dnevno može napraviti 2,8 i uskladištiti do 3,1 kg leda. A s obzirom na to da se nalazi u zamrzivaču, prostora u hladnjaku je više.
Fleksibilno sačuvana svježina hrane - Fleksibilno skladište - Optimalni uvjeti za čuvanje razne svježe i ukusne hrane. Odjeljak Cool Select+ neovisno je kontrolirani dio koji se može postaviti u neki od pet prethodno postavljenih režima: zamrzavanje, blago zamrzavanje, meso/riba, voće/povrće i napitci. Za meso i ribu postoji i Flex Crisper, a za voće i povrće Crisper+.
Bezvremenski, jednostavan i elegantan dizajn - Dizajn - Obogati izgled svoje kuhinje čistom elegancijom bez nereda. Uvijek moderan minimalistički vanjski izgled, s divnim ravnim vratima i bez vanjskog dispenzera za vodu.
Uredno čuvanje i lako pronalaženje hrane - Veliki kapacitet - Uredno poredaj i veću količinu hrane. Ogroman kapacitet* znači da u hladnjaku i zamrzivaču ima i više nego dovoljno mjesta za sve tvoje namirnice. A kada je prostor uredno i učinkovito organiziran, hrana se bolje čuva. Lakše se pronalazi i po potrebi troši.
Preciznost koja čuva originalnu svježinu - Trostruko hlađenje + precizno hlađenje + metalno hlađenje - Okus i aroma hrane koji traju duže. Trostruko hlađenje sustav je za neovisnu kontrolu temperature i vlažnosti koji sprječava miješanje mirisa u tri različita odjeljka. Precizno hlađenje neutralizira eventualnu promjenu temperature, a metalna rashladna ploča pomoć je u održavanju hladnoće u hladnjaku.
Nenametljiva elegancija, lak pristup kontrolama - Lak pristup kontrolama i jednostavan LCD zaslon - Uživaj u upravljanju sa stilom i lakoćom. Jednostavan LCD zaslon naglašava minimalistički dizajn prednje strane i usklađen je s izgledom jedne moderne kuhinje. Kontrolni panel diskretno je skriven unutra, ali ipak lako dostupan nakon otvaranja vrata jer su gumbi za upravljanje u visini očiju i nadohvat ruke.

Vrsta hlađenja: Trostruko hlađenje i hlađenje metalom
Neto visina kućišta sa zglobnim postoljem (mm): 1825 mm
Neto dubina s ručkom na vratima (mm): 723 mm
Neto težina: 141 kg
Neto širina (mm): 912 mm
Bruto zamrzivač (litre): 250 ℓ
Bruto hladnjak (litre): 397 ℓ
Bruto ukupno (litre): 647 ℓ
Vrsta hlađenja: Trostruko hlađenje i hlađenje metalom
Klimatski razred: SN-T
Potrošnja energije: 460 kWh/year
Razred energetske učinkovitosti: F
Razina buke: 37 dBA

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn