dodaj za usporedbu

Kärcher parni čistač SC 5 Easy Fix

Kärcher parni čistač SC 5 Easy Fix
1.512-530

Šifra: 01486
Cijena: Cijena: 415,00 (3.126,82 kn)

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Čišćenje i glačanje punom parom? Nikakav problem za Krcherov SC 5 EasyFix. Ovaj najjači parni čistač u svojoj klasi (tlak pare 4,2 bara) također ima mogućnost priključenja parnog glačala. Osim toga, uređaj čisti u potpunosti bez kemije i kod temeljitog čišćenja uklanja 99,99 posto svih bakterija na tvrdim površinama uobičajenima u kućanstvu. Uz raznovrsni pribor optimalno čisti pločice, ploče za kuhanje, nape pa čak i najmanje procjepe – bilo da su malo ili jako zaprljani. Podna mlaznica EasyFix s fleksibilnim zglobom omogućuje ergonomski rad. A tehnologija lamela jamči savršene rezultate čišćenja. Krpa za pod od mikrovlakana jednostavno se fiksira na podnu mlaznicu te se skida bez kontakta s nečistoćom. Funkcija VapoHydro još jednostavnije odstranjuje tvrdokornu nečistoću, uključenjem vruće vode. Intenzitet pare se može regulirati i prilagoditi površini i stupnju onečišćenja. Spremnik za vodu je odvojiv i može se konstantno dopunjavati: idealno za čišćenje bez prekida. Ostali dodaci: integrirani pretinac za kabel, pretinac za pospremanje pribora, parkirni položaj za podnu mlaznicu.

VapoHydro funkcija - Uključenje vruće vode dodatno uz paru. Tako se nečistoća lakše otapa i jednostavno ispire. Za još bolje rezultate čišćenja.Parni čistač SC 5 EasyFix: Komplet za čišćenje poda EasyFix s fleksibilnim zglobom na podnoj mlaznici i komfornim fiksiranjem krpe za pod pomoću čička
Komplet za čišćenje poda EasyFix s fleksibilnim zglobom na podnoj mlaznici i komfornim fiksiranjem krpe za pod pomoću čička - Optimalni rezultati čišćenja na različitim tvrdim podovima u kućanstvu zahvaljujući učinkovitoj lamelnoj tehnologiji. Zamjena krpe bez kontakta s nečistoćom i komforno postavljanje krpe za pod zahvaljujući sustavu s čičkom. Ergonomsko, učinkovito čišćenje uz potpuni kontakt s podom kod svake veličine tijela zahvaljujući fleksibilnom zglobu mlaznice.Parni čistač SC 5 EasyFix: Odvojivi spremnik za vodu koji se stalno puni
Odvojivi spremnik za vodu koji se stalno puni - Za neprekidno čišćenje i komforno punjenje vode.
Multifunkcionalni pribor - Podna mlaznica, ručna mlaznica, okrugla četka i još mnogo toga za sve površine.
Krpa za pod i navlaka za ručnu mlaznicu od visokokvalitetnih mikrovlakana - Za temeljite rezultate čišćenja i još bolje otapanje i uklanjanje nečistoće.
Zaštita za djecu na pištolju za paru - Sustav zatvaranja pruža sigurnu zaštitu od nestručnog korištenja od strane male djece.
Regulacija količine pare - Količina pare može se individualno prilagoditi odgovarajućoj površini i stupnju onečišćenja.
Spremanje pribora i parkirni položaj - Komforno pospremanje pribora. Parkirni položaj za jednostavno odlaganje mlaznice za pod u slučaju prekida rada.
Okretni regulator On/Off na uređaju - Praktično uključivanje i isključivanje uređaja.
Integrirani pretinac za spremanje kabela - Sigurno pospremanje kabela i ostalog pribora.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn