dodaj za usporedbu

ECOVACS robotski pročišćivač zraka AIRBOT Z1

Svježi i čist zrak za vaš dom? ECOVACS AIRBOT Z1 vas čuva. Robot za pročišćavanje zraka ne samo
da vam ostavlja čisti zrak filtriranjem i dezinfekcijom u isto vrijeme, on vam također pomaže nadzirati
kvalitetu zraka u vašem domu.
 
Kupnjom ovog proizvoda u periodu od 01.04. do 31.08.2024. ostvaruju pravo na 5 godina sigurnosti/jamstva.
Za ostvarivanje prava na 5 godina sigurnosti obavezna je registracija uređaja u roku 15 dana nakon kupnje na Registriraj Bonus zaštitu - TIM Bonus
ili putem maila prijava@timbonus.hr a za sve dodatne informacije oko registracije jamstva kupac može direktno kontaktirati na 01/2086 060.
Šifra: 07668
Cijena: Cijena: 499,00

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Robot pokretan umjetnom inteligencijom kreće se u različite prostorije zahvaljujući AIVI3D izbjegavanju prepreka i navigacijskoj tehnologiji TrueMapping 2.0. S YIKO glasovnim asistentom ili aplikacijom ECOVACS HOME možete jednostavno upravljati svojim robotom. HEPA H13 filtracija i UV dezinfekcija pomažu u postizanju učinka pročišćavanja zraka na licu mjesta. Ovaj robot za pročišćavanje zraka kombinira performanse sa stilom i kvalitetom zvuka. Izradio ga je vodeći dizajner u industriji JACOB JENSEN DESIGN, ne samo da se savršeno uklapa u vaš dom, već će njegovi zvučnici reproducirati vašu omiljenu glazbu u svakoj prostoriji u kojoj želite.Pročišćavanje s HEPA filterom i UV dezinfekcija u jednom, uz opciju ovlaživača i dodataka za osvježivač zraka.

Stvorite čisti zrak u svom domu bez napora:

AIRBOT Z1 je vaš pouzdan pomoćnik kada je riječ o uklanjanju bakterija UV sterilizacijom i pročišćavanju zraka pomoću HEPA filtracije. Kao šlag na kraju, isprobajte naše ovlaživanje bez izmaglice sa spremnikom od 2L koji će trajati cijeli dan ili naše mirisne kapsule za osvježenje zraka za više svježine kod kuće*.

* Modul za ovlaživanje i kapsule osvježivača zraka prodavat će se zasebno

Prati kvalitetu zraka i pročišćava zrak tamo gdje je to potrebno - AIRBOT Z1 nudi uistinu praktično iskustvo:

jednostavno upotrijebite svoj glas za interakciju s robotom govoreći „OK YIKO“. ECOVACSov prvi mobilni i bežični robot za pročišćavanje zraka daje vam precizna mjerenja temperature, vlažnosti i kvalitete zraka u vašem domu u stvarnom vremenu i automatski pročišćava određena područja ako kvaliteta zraka padne ispod određene razine.

Podržano vrhunskom tehnologijom detekcije prepreka i navigacije - Napredna tehnologija za pročišćeni zrak!

Poboljšana identifikacija objekata AIVI3D tehnologije pomaže AIRBOTU Z1 da u svakom trenutku izbjegne prepreke. Jednostavnim dodirom svog telefona možete upravljati svojim robotom pomoću aplikacije ECOVACS HOME. Možete dobiti 3D prikaze svog kućnog okruženja i možete koristiti robota za zaštitu i nadzor putem HD kamere.

Bezvremenski dizajn i reprodukcija mobilnog audio sadržaja

AIRBOT Z1 spaja performanse sa stilom i zvukom. Napravljen od strane vodećeg dizajnera u industriji JACOB JENSEN DESIGN, robot se besprijekorno uklapa u vaš dom. Putem Bluetootha, zvučnici od 7W s izuzetnom kvalitetom zvuka reproduciraju vašu omiljenu glazbu gdje god se nalazili. Više nikada ne morate brinuti o tome da nosite uređaj sa sobom; jednostavno upravljajte svojim robotom za pročišćavanje zraka da vas prati.

Razina buke: 67dB
Vrijeme punjenja: prosječno 3h
Baterija: Li-ion  5200mAh
Maksimalno vrijeme rada (min): 180
CADR* (s ovlaživačem): 600 m³/hr (460)
Razred filtera: H13
Kapacitet spremnika ovlaživača: 2L
Ugrađen YIKO glasovni asistent ✓ 
Senzori protiv sudara i pada ✓ 
Automatsko punjenje ✓ 
Osvježivač zraka: opcionalno
Navigacija: AIVI®3D-prepoznavanje prepreka
Mogućnost prelaska praga: 1.5cm
Težina: 14kg
Dimenzije Robota: 350*369*523 mm
Težina zapakiranog proizvoda: 18kg
"Dimenzije zapakiranog proizvoda (DxŠxV)": 422*422*680 mm
Težina transportnog pakiranja: 18kg
"Dimenzije transportnog pakiranja
(DxŠxV)": 422*422*680 mm
Sadržaj pakiranja: Glavna jedinica s baterijom, upravljanje Ecovacs Home aplikacijom, Stanica za punjenje, HEPA-Filter (opremljen), Modul za UV dezinfekciju, Monitor kvalitete zraka s USB kablom, Uputstva za upotrebu.
Jamstvo na bateriju: 24 mjeseci.
Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.