dodaj za usporedbu

LG Sound Bar S75Q

LG Sound Bar S75Q - Meridian, Dolby Atmos® | DTS:X; TV Sound Sync; 3.1.2 I 380W.

Šifra: 07561
Cijena: Cijena: 280,00

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Pomažemo vam da izvučete maksimum iz svojeg LG televizora - LG zvučnici dizajnirani su tako da besprijekorno poboljšaju performanse LG televizora i dizajnirani su da budu usklađeni s LG televizorom. Zajedno, ovaj dvojac stvara najbolje iskustvo zvuka.
Uzvišeni zvuk uz procesor s umjetnom inteligencijom LG televizora - Savršen spoj za vaš LG TV, LG Sound Bar ima značajku Dijeljenja načina zvuka televizora koja upotrebljava zvučni procesor vašeg LG televizora za analizu sadržaja koji volite te za pružanje jasnijeg, boljeg zvuka. Od gledanja vijesti do igranja videoigara, možete iskusiti LG televizor u njegovom najboljem ruhu.
Osmišljen da bi bio usklađen - Zvučnici LG Sound Bar besprijekorno su usklađeni s televizorima LG te unapređuju vaš zabavni sadržaj i prostor. Jednostavno postavite LG zvučnike s LG televizorom za moderniji izgled vašeg prostora.
Daljinski upravljač za televizor LG za maksimalnu praktičnost - Uz daljinski upravljač za televizor LG, prikladnost je malo povećana. Možete upravljati snagom zvučnika, glasnoćom i načinima rada zvučnika s istim daljinskim upravljačem koji upotrebljavate za LG TV.
Interaktivan 3.1.2-kanalni sjajan kinematografski zvuk - 3.1.2-kanalni zvuk, snaga od 380 W – LG Sound Bar S75Q omogućava vam uživanje u omiljenim kućnim zabavama uz prostorni zvuk.
Tehnologija tvrtke Meridian Audio - Partnerstvo za napredniji zvuk - Partnerstvo tvrtke LG s tvrtkom Meridian Audio, vodećom tvrtkom za zvuk visoke razlučivosti, sinonim je za rješenja koja su podigla uživanje u glazbi i filmu na sljedeću razinu. Iskusite ultimativne performanse zvuka s LG zvučnicima.
Zvuk visoke razlučivosti kakav se i treba čuti - Zvuk visoke razlučivosti omogućuje stope uzorkovanja od 96 kHz i dubinu od 24 bita za točniji zvuk i ugodnije iskustvo slušanja. Uživajte u glazbi kako su izvođači zaista zamislili uz zvuk visoke razlučivosti za kristalno čistu preciznost.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.