dodaj za usporedbu

LG Therma V Monobloc HM163MR.U34 R-32

LG Therma V Monobloc vanjska jedinica snage 16 kW energetske klase A+++.

Kako biste ostvarili pravo na jamstvo, molimo vas da preuzmete i isprintate dokument pod nazivom 'Certifikat 5 godina jamstva Therma V' u roku od 60 dana nakon kupovine i sačuvajte ga zajedno s dokazom o izvršenoj kupovini (račun).

Šifra: 06748
Cijena: Cijena: 6.260,00

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


LG Therma V Monobloc najnoviji je zračno-vodeni sustav toplinske pumpe posebno dizajniran za nova kućanstva i obnovu postojećih. Therma V Monobloc koristi dva obnovljiva izvora energije: zrak i sunce. Može osigurati grijanje, hlađenje i opskrbu toplom vodom na ekološki prihvatljiv i ekonomičan način. Potpuno rješenje za grijanje s ugrađenim glavnim komponentama lako je instalirati bez dodatnih kabela. Savršeno rješenje za nove zgrade koje se može kombinirati sa sustavom solarnog grijanja, a odlikuje se izvanrednim nominalnim kapacitetom grijanja te izuzetno niskom emisijom štetnih plinova. LG toplinska pumpa sa zračnim hlađenjem sastoji se od unutarnje i vanjske jedinice. Opremljena je naprednim kompresorom dizajniranim za povećanje spiralnog gibanja, što rezultira povećanjem ukupne učinkovitosti i pouzdanosti. Ova zrakom hlađena toplinska pumpa osigurava veću količinu toplinske energije od uobičajenih sustava za grijanje i hlađenje, što rezultira manjom potrošnjom energije.
Therma V R32 Monoblock - cjelovito rješenje za grijanje koje nudi najveću učinkovitost grijanja s rashladnim sredstvom R32.
Therma V R32 proizvodi toplinu koja se preko izmjenjivača topline prenosi na vodu koja se dalje koristi za grijanje i potrošnu toplu vodu.
Therma V R32 Monobloc nudi pouzdano i snažno grijanje unutarnjeg prostora. Radi čak i na izuzetno hladnom vremenu npr. na -25 C. Postiže maksimalnu izlaznu temperaturu vode od 65 C.
Therma V R32 Monobloc opremljen je revolucionarnim spiralnim kompresorom. Taj napredni kompresor posebno je poboljšao nagib spirale, povećavajući ukupnu učinkovitost i pouzdanost. Područja rada kompresora poboljšana su i iznose od 10 Hz do 135 Hz.
Therma V R32 Monobloc opremljen je rashladnim sredstvom R32 koje je ekološki održivo i ima potencijal globalnog zagrijavanja (GWHP) od 675%, što je 70% manje nego kod sredstva R410A. S rashladnim sredstvom R32 Therma V R32 Monobloc izrazito je energetski učinkovit i predstavlja zelenije rješenje za grijanje.
Pametna kontrola grijanja - Intuitivno korisničko sučelje omogućuje jednostavnu i brzu upotrebu dodirom, a korisnici mogu napraviti raspored prilagođen svom načina života. Štoviše, svakodnevno ili mjesečno praćenje potrošnje energije omogućuje učinkovito upravljanje energijom.
Udaljena kontrola gdje god se nalazili - Uz aplikaciju LG SmartThinQ korisnici mogu jednostavno kontrolirati sustav grijanja u bilo kojem trenutku gdje god se nalazili. Udaljeni pristup sustavu grijanja korisnicima nudi maksimalnu udobnost.
Jednostavna i brza instalacija - Kao cjelovito rješenje za grijanje, Therma V R32 Monobloc sastoji se od 3 glavne komponente: pločastog izmjenjivača topline, pumpe za vodu A-klase i ekspanzijske posude.
Cjelovito rješenje za grijanje s ugrađenim glavnim komponentama omogućuje jednostavnu instalaciju bez dodatnih radova na cjevovodu rashladnog sredstva. Instalateri mogu jednostavno provjeriti i pružati usluge uklanjanjem samo 3 vijaka uklj. pristup filtru bez potrebe za dodatnim alatima (kopče).
Temeljem informacija o mjestu instalacije, instalateri mogu namjestiti i spremiti postavke prije same instalacije, a pomoću konfiguratora LG Therma V. Na mjestu instalacije instalater će umetnuti memorijsku karticu u daljinski upravljač i aktivirati pohranjene konfiguracijske podatke. Ovo omogućuje jednostavno i brzo puštanje u rad.
Jednostavno i brzo održavanje - Daljinski upravljač može pohraniti do 50 stavki, što omogućuje jednostavno prepoznavanje uzroka kvara ili grešaka pomoću pohranjenih podataka i brzih rješenja.

Snaga:16 kW
EER: 4,0 hlađenje
COP: 4,0 grijanje
Raspon radne temperature: hlađenje 5~48°C, grijanje -25~35°C,
Dimenzije: 1.239x907x404mm,
SVC: voda 25,4mm (1"),
Temperatura vode hlađenje: 6-48°C grijanje: 15-65°C
Ø 1/230 V/50 Hz, 23A
Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.