dodaj za usporedbu

Venta mjerni uređaj kvalitete zraka AS150 Airsense Pro

Venta mjerni uređaj kvalitete zraka AS150 Airsense Pro - S 8 profesionalnih senzora, Venta AirSense PRO mjeri, nadzire i analizira komponente zraka, klimu u prostoriji i utjecaj okoline – sve u stvarnom vremenu.

+POKLON digitalni termo-higrometar

Šifra: 06840
Cijena: Cijena: 239,00

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Venta mjerni uređaj kvalitete zraka AS150 Airsense Pro - S 8 profesionalnih senzora, Venta AirSense PRO mjeri, nadzire i analizira komponente zraka, klimu u prostoriji i utjecaj okoline – sve u stvarnom vremenu.
Kao moderan i inteligentan pametni kućni uređaj, pruža važne podatke za kontrolu Venta AirConnect kompatibilnih uređaja – za zdraviji život, proizvedeno u Njemačkoj.
Venta AirSense PRO - s 8 profesionalnih senzora mjeri, analizira i prati štetne tvari u zraku kao što su fina prašina (PM1.0 / PM2.5 / PM10), VOC, ugljični dioksid, formaldehid kao i vlažnost i temperatura. Daje vam sveobuhvatnu sliku kvalitete zraka u zatvorenom prostoru. Na taj način otkriva štetne tvari i podržava zdraviji život. U stvarnom vremenu, AirSense PRO detektira štetne VOC plinove koje emitiraju svakodnevni predmeti kao što su namještaj, električni uređaji i igračke. Također mjeri temperaturu i vlagu kako bi stvorio više udobnosti u vašem domu. LED svjetlosna traka na AirSense-u mijenja boju kako bi prikazala izmjerene vrijednosti u stvarnom vremenu. Odmah vas upozorava na kritične vrijednosti.
Pregled u Venta Home aplikaciji - Aplikacija Venta Home daje vam na pregled sve izmjerene vrijednosti u sv akoj prostoriji. Odmah znate kada su uvjeti u prostoriji dosegli kritičnu vrijednost i kada ih je po trebno ispraviti. Kada se to dogodi, aplikacija Venta Home preporučuje što trebate učiniti i pokazuje vam moguće uzroke. Također može pružiti detaljne analize koje pokazuju kako svakodnevne aktivnosti mogu promijeniti vrijednosti.
Inteligentni uređaj za pametne kuće - Venta AirSense ECO je više od uređaja za mjerenje sobne klime i kvalitete zraka. Šalje izmjerene vrijednosti vašim Venta AirConnect kompatibilnim uređajima. Ovisno o modelu vašeg uređaja, automatski reagira i ispravlja vrijednosti kako bi podržao zdraviji zrak u zatvorenom prostoru. Venta AirSense više je od pokazatelja kvalitete zraka u zatvorenom prostoru. U kombinaciji s uređajima kompatibilnim s Venta AirConnect, omogućuje vam aktivno prilagođavanje uvjeta za postizanje zdravijeg zraka u vašem domu.
POGODNOSTI
● 8 profesionalnih senzora: fina prašina (PM1.0, PM2.5, PM10), ugljični dioksid, VOC plinovi, formaldehid, vlažnost, temperatura
● Izmjerene vrijednosti prepoznatljive su na prvi pogled u stvarnom vremenu po boji LED svjetlosne trake. Signal upozorenja ukazuje na kritične vrijednosti
● Detaljne informacije o pojedinačnim izmjerenim vrijednostima dostupne su na pregled u aplikaciji Venta Home
● Analiza izmjerenih vrijednosti u aplikaciji Venta Home i preporučene radnje za zdraviji život
● Inteligentni uređaj za pametne kuće za upravljanje uređajima kompatibilnim s Venta AirConnectom

Jamstvo:2 godine

WIFi, uprvljanje putem aplikacije, Led svjetlosni indikator, senzor temperature, senzor vlažnosti, senzor VOC plinova, senzor formaldehida, senzor CO2, senzor za finu prašinu.
USB jedinica za napajanje (jedinica + kabel + izmjenjivi utikači): Ulaz 100240V ~ 50/60Hz, max. 0.3A, Izlaz 5V ⎓ 1.0A (5.0W)
WLAN standard: IEEE 802.11b/g/n
Frekvencijski raspon WLAN-a: 2.4 GHz
Snaga WLAN prijenosa: Maximum 20 dBm
Dimenzije: 20,7 × 8,4 × 2,8 cm
Težina: 0,3 kg

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.