dodaj za usporedbu

Venta ovlaživač zraka Original Connect AH535 crni

Venta ovlaživač zraka Original Connect AH535 crni - ovlaživač zraka s novim VentWave™ 3D diskom vlaži zrak učinkovitije i prirodno smanjuje štetne tvari u zraku.

+POKLON digitalni termo-higrometar

Šifra: 06827
Cijena: Cijena: 254,00

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Venta ovlaživač zraka Original Connect AH535 crni - ovlaživač zraka s novim VentWave™ 3D diskom vlaži zrak učinkovitije i prirodno smanjuje štetne tvari u zraku. Jednostavno napunite vodom – nema potrebe za ovlaživačima ili filterima. Ovlaživač koristi dokazani princip hladnog is paravanja. Zaslon osjetljiv na dodir na vrhu Original Connecta omogućuje jednostavnu i praktičnu kontrolu. Automatski način rada čini rad još jednostavnijim. Prebacite stanje mirovanja za ultra tihi rad u spavaćoj sobi. Poruke na zaslonu vas podsjećaju kada je vrijeme za neke prilagodbe. Original Connect kompatibilan je s AirConnect-om, a aplikacija Venta Home čini rad još intuitivnijim: možete pozivati, pratiti i upravljati svim svojim podacima o zraku u zatvorenom prostoru, kao i kvalitetom zraka u svim prostorijama, gdje god se nalazili. Jednostavno čišćenje bez ikakve muke istaknuta je značajka Original Connecta. Uz potrošnju energije manju od 10 W, Original Connect iznimno je energetski učinkovit. Idealan je za dnevne sobe do 45 m.
Aplikacija za daljinsko upravljanje - Koristite aplikaciju Venta na svom pametnom telefonu (besplatno za Android ili iOS) da provjerite i prilagodite kvalitetu zraka u prostorijama – gdje god se nalazili. Kao stručnjaci za zrak u zatvorenom prostoru, naš AirConnect uspostavlja wellness plan za zrak koji udišete. Uređaji s omogućenom WiFi mrežom rade ruku pod ruku s aplikacijom Venta Home i AirSenseom. Ujedinjeni, oni su svijet Venta AirConnect-a. Svi Venta uređaji mogu se koristiti zajedno kao i odvojeno.
Genijalno jednostavan rad - ednostavno dodirnite za uključivanje ili isključivanje, tri brzine, stanje mirovanja sa zatamnjenim zaslonom i iznimno tihom razinom snage, automatski način rada koji prilagođava brzinu trenutnoj vlažnosti. Upravljanje ovlaživačem Original Connect za idealnu kvalitetu zraka u zatvorenom ne može biti jednostavnije. Zaslon također pokazuje kada je potrebno nešto napraviti, što čini AH530 Original Connect još lakšim za korištenje. Zahvaljujući integriranom higrostatu, zaslon prikazuje i kontrolira vlažnost zraka u stvarnom vremenu.
VentWave™ 3D snop diskova - Ventilator usmjerava okolni zrak u ovlaživač, gdje struji kroz patentirani VentWave™ 3D disk. Sadrži tisuće sićušnih otvora koji osiguravaju da mnogo više molekula vode ispari u isto vrijeme nego na ravnoj površini. Time se postiže učinkovitiji učinak isparavanja s mnogo manje materijala. Istovremeno, diskovi zarobljavaju štetne tvari poput prašine ili peludi, koje se zatim ispiru u vodi i skupljaju u ovlaživaču zraka.
POGODNOSTI
● Jedinstvena tehnologija ovlaživanja sa VentWave™ 3D snopom diskova
● Genijalno jednostavan rad s potpuno automatskom kontrolom
● Aplikacija za daljinsko upravljanje – kompatibilna s AirConnectom
● Visokokvalitetni senzori za prikaz i kontrolu vlažnosti u stvarnom vremenu
● Voda djeluje kao filter: higijenski, lako se čisti, jednostavno
● Smanjuje pelud i čestice kućne prašine u zraku
● Proizvedeno u Njemačkoj
● Izuzetno niska potrošnja energije
● Tihi rad
● Velika količina vode

Jamstvo:2 godine

Boja: crna
Za veličinu prostora: do 45 m²
WiFi: Da
Upravljanje putem aplikacije: Da
Display: Da
LED svjetlosni indikator: Ne
Ovlaživanje zraka: Da
Higijena vode: Opcionalno s dodatnom opremom
Prirodna filtracija: Peludi i čestice kućne prašine
Mjerni senzori: Vlažnost
Senzor razine vode / automatsko isključivanje: Da
Broj brzina: 3 + automatska
Razina buke (1-2-3 brzina): 24 / 34 / 44 dB (A)
Potrošnja energije (1-2-3 brzina): 3 / 5 / 8 watta
Kapacitet spremnika vode: 7 L
Dimenzije: 30 × 30 × 33 cm
Težina: 3,5 kg
Sadržaj pakiranja: Glavna jedinica (uređaj), Higijenski aditiv, Uputstva za upotrebu, Sigurnosne upute.
Dimenzije pakiranja: 38,6 × 37,4 × 40,5 cm
Težina pakiranja: 4,8 kg.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.