dodaj za usporedbu

ECOVACS robotski usisavač DEEBOT X1 OMNI

ECOVACS robotski usisavač DEEBOT X1 OMNI - Vrhunski robotski usisavač za usisavanje i brisanje bez upotrebe ruku. DEEBOT X1 OMNI je prvi potpuno automatski uređaj te vrste, zahvaljujući multifunkcionalnoj OMNI stanici i mogućnostima glasovne kontrole.

Šifra: 06800
Cijena: Cijena: 1.699,00 (12.801,12 kn)

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


ECOVACS robotski usisavač DEEBOT X1 OMNI - Vrhunski robotski usisavač za usisavanje i brisanje bez upotrebe ruku. DEEBOT X1 OMNI je prvi potpuno automatski uređaj te vrste, zahvaljujući multifunkcionalnoj OMNI stanici i mogućnostima glasovne kontrole.
Ova sve-u-jednom stanica automatski pere i suši krpicu za brisanje te sama nadopunjuje čistu vodu. Nadalje, možete aktivirati svog robota jednostavnim glasovnim naredbama za dodatnu udobnost. I ne brinite o navigaciji, umjetna inteligencija ovog novog modela uparena je s RGB kamerom za astrofotografiju i ECOVACS-ovom TrueMapping 2.0 tehnologijom što znači apsolutnu preciznost otkrivanja prepreka i navigaciju čak i u mraku. DEEBOT X1 OMNI podiže dizajn robota za usisavanje i brisanje na novu razinu. Radeći zajedno s nagrađivanim dizajnerskim savjetnikom JACOB JENSEN DESIGN, ECOVACS je proizveo elegantno pametno rješenje za čišćenje.
X-tra pratktičan - Zavalite se i opustite - Zahvaljujući novoj OMNI stanici, s jednim zaustavljanjem vaš DEEBOT X1 će u potpunosti raditi sam. Osim što prazni spremnik za prašinu, također pere i suši podlogu za brisanje sam. Uz novu YIKO glasovnu kontrolu, možete se opustiti i potpuno se osloniti na DEEBOT da preuzme vaše čišćenje podova.
X-tra premium - Dizajniran za uživanje i ponosno izlaganje u vašem domu. - Prezentiran od nagrađivanog dizajnerskog savjetnika JACOB JENSEN DESIGN, DEEBOT X1 OMNI je vrhunski i moderan robotski usisavač i brisač podova koji se savršeno uklapa u vaš dom.
X-tra pametan - Besprijekorna i glatka izvedba - Doista pametan robot za usisavanje, opremljen naprednom umjetnom inteligencijom i RGB kamerom za astrofotografiju. DEEBOT X1 OMNI može prepoznati prepreke i stvoriti karte za navigaciju u vašem domu s apsolutnom preciznošću, čak i u mraku.
X-tra čisti - Snažno usisavanje i brisanje - Opremljen intenzivnom snagom usisavanja (do 5.000 Pa) i revolucionarnim rotirajućim sustavom za čišćenje. Do 180 okr/min brzine rotacije i 6N pritiska, DEEBOT X1 OMNI nudi integrirano čišćenje, usisavanje i snažno brisanje za duboko i učinkovito čišćenje, osiguravajući da ne ostanu tvrdokorne mrlje.

Razina buke: 68dB
Vrijeme punjenja: prosječno 6,5 h
Baterija: Li-ion 5200mAh
Maksimalno vrijeme rada (min): 260
Veličina posude za prašinu (ml): 400
Mogućnost prelaska praga: 2 cm
Težina: 4,4 kg + 14,3 kg
Dimenzije Robota (DxŠxV): 362x362x103,3 mm
Sadržaj pakiranja: glavna jedinica (s baterijom), stanica za punjenje, bočne četkice 2 para, filter, višenamjenski alat za čišćenje, periva i višekratno upotrebljiva krpa za čišćenje od mikrofibre 3 kom, 10 kom jednokratno upotrebljivih krpa za čišćenje, nosač krpe za čišćenje, napredni mokro/suhi spremnik za vodu, OZMO Turbo 2.0 spremnik za vodu.
Upravljanje putem smartphonea, Ugrađen YIKO glasovni asistent, 4 razine usisavanja, prepoznavanje tepiha, upravljanje putem aplikacije, automatsko punjenje, senzori protiv sudara i pada, napredno vremensko planiranje rada, navigacija - Truemapping 2.0, AIVI™ 3D, višestruko mapiranje prostora (3), višesobno čišćenje, virtualni zid, OZMO Turbo™ 2.0 Tehnologija.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn