dodaj za usporedbu

ECOVACS robotski usisavač DEEBOT X1 PLUS

ECOVACS robotski usisavač DEEBOT X1 PLUS vrhunski je robot za čišćenje površina s vrhunskim usisavanjem i brisanjem. DEEBOT X1 PLUS najnoviji je član DEEBOT obitelji. Zajedno sa stanicom s automatskim pražnjenjem koja sama prazni vaš robotski usisavač.

Akcija traje do 31.07.2024. ili do isteka zaliha.

Kupnjom ovog proizvoda u periodu od 01.04. do 31.08.2024. ostvaruju pravo na 5 godina sigurnosti/jamstva.
Za ostvarivanje prava na 5 godina sigurnosti obavezna je registracija uređaja u roku 15 dana nakon kupnje na Registriraj Bonus zaštitu - TIM Bonus
ili putem maila prijava@timbonus.hr a za sve dodatne informacije oko registracije jamstva kupac može direktno kontaktirati na 01/2086 060.
Šifra: 06801
Cijena: Cijena: 689,00 Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 1.189,00 €

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


ECOVACS robotski usisavač DEEBOT X1 PLUS vrhunski je robot za čišćenje površina s vrhunskim usisavanjem i brisanjem. DEEBOT X1 PLUS najnoviji je član DEEBOT obitelji. Zajedno sa stanicom s automatskim pražnjenjem koja sama prazni vaš robotski usisavač i štedi vam posao pražnjenja spremnika za prašinu do 60 dana. I ne brinite o navigaciji. Umjetna inteligencija ovog novog modela uparena je s RGB kamerom za astrofotografiju i ECOVACS-ovom TrueMappingom 2.0. tehnologijom. To znači apsolutnu preciznost otkrivanja prepreka i navigaciju čak i u mraku. Nadalje, možete aktivirati svog robota jednostavnim glasovnim naredbama za dodatnu udobnost. DEEBOT X1 PLUS podiže dizajn robota za usisavanje i brisanje na novu razinu. Radeći zajedno s nagrađivanim dizajnerskim savjetnikom JACOB JENSEN DESIGN, ECOVACS je proizveo elegantno pametno rješenje za čišćenje.
Temeljito i diskretno čišćenje, uz minimalnu potrebu interakcije - Putem stanice s automatskim pražnjenjem, vaš DEEBOT X1 PLUS će automatski isprazniti svoj spremnik za prašinu dok se puni u isto vrijeme. Naše rješenje za vaše slobodne ruke koristi jednokratnu vrećicu od 3,2 L potpuno zatvorenu u obliku ladice, zadržavajući prašinu i alergene. Nestala je potreba za ručnim pražnjenjem spremnika za prašinu.
Dizajniran za uživanje i ponosno izlaganje u vašem domu - Prezentiran od nagrađivanog dizajnerskog savjetnika JACOB JENSEN DESIGN, DEEBOT X1 PLUS je vrhunski i moderan robotski usisavač i brisač poda koji se savršeno uklapa u vaš dom.
Besprijekorna i glatka izvedba - Naprednom umjetnom inteligencijom i RGB kamerom za astrofotografiju. DEEBOT X1 PLUS može prepoznati prepreke i stvoriti karte za navigaciju u vašem domu s apsolutnom preciznošću, čak i u mraku.
Snažno usisavanje i brisanje - Opremljen s dvostrukim bočnim četkama, plutajućom glavnom četkom, jakom snagom usisavanja od 5.000 Pa i unaprijeđenim OZMO™ Pro s vibracijama do 600 puta/min, velike amplitude za sveobuhvatan sustav čišćenja, DEEBOT X1 PLUS nudi integrirano čišćenje, usisavanje, i snažno brisanje za duboko i učinkovito čišćenje, osiguravajući da ne ostanu tvrdokorne mrlje.

Razina buke: 68dB
Vrijeme punjenja: prosječno 6,5 h
Baterija: Li-ion 5200mAh
Maksimalno vrijeme rada (min): 260
Veličina posude za prašinu (ml): 400
Mogućnost prelaska praga: 2 cm
Težina: 4,3 kg + 5,8 kg
Dimenzije Robota (DxŠxV): 362x362x103,3 mm
Sadržaj pakiranja: glavna jedinica (s baterijom), stanica za punjenje, bočne četkice 2 para, filter, višenamjenski alat za čišćenje, periva i višekratno upotrebljiva krpa za čišćenje od mikrofibre, 2 kom jednokratno upotrebljivih krpa za čišćenje, nosač krpe za čišćenje, napredni mokro/suhi spremnik za vodu, Ozmo Pro 3.0 spremnik za vodu, kapsula osvježivača zraka, uputstva za upotrebu.
Upravljanje putem smartphonea, Ugrađen YIKO glasovni asistent, 4 razine usisavanja, prepoznavanje tepiha, osvježivač prostora, upravljanje putem aplikacije, automatsko punjenje, senzori protiv sudara i pada, napredno vremensko planiranje rada, navigacija - Truemapping 2.0, AIVI™ 3D, višestruko mapiranje prostora (3), višesobno čišćenje, virtualni zid, OZMO Pro™ 3.0 Tehnologija.
Jamstvo na bateriju: 24 mjeseci.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.