dodaj za usporedbu

Venta aditiv za čišćenje 500 ml

Venta aditiv za čišćenje 500 ml - Za Venta ovlaživače zraka originalnih LW15 / LW25 / LW45, Comfort Plus LW25 / LW45 i LW80 / LW81 / LW82. Nema naslaga kamenca u posudi za vodu.

Akcija traje do 30.09.2023. ili do isteka zaliha.

Šifra: 06526
Cijena: Cijena: 14,00 (105,48 kn) Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 17,99 € (135,55 kn)
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Venta aditiv za čišćenje 500 ml - Za Venta ovlaživače zraka originalnih LW15 / LW25 / LW45, Comfort Plus LW25 / LW45 i LW80 / LW81 / LW82. Nema naslaga kamenca u posudi za vodu.
Učinkovitiji proces isparavanja: 30% veće isparavanje
Podržava higijenski kontinuirani rad
Pozitivno utječe na vijek trajanja vašeg Venta uređaja
Lako biorazgradivo
Bez mirisa
Može se čuvati do 30 mjeseci; iskoristiti u roku od 12 mjeseci nakon otvaranja

ZA HIGIJENSKI RAD I UČINKOVITIJE OVLAŽIVANJE ZRAKA
Venta higijenski proizvod posebno je razvijen za ovlaživače zraka Venta Original i Comfort Plus i dokazao se milijunima puta u više od dvadeset godina prakse.

Osigurava higijenski rad i sprječava stvaranje tvrdih naslaga kamenca u spremniku za vodu vašeg uređaja. Ovo pouzdano podržava zdravu vlažnost tijekom cijele godine!

Osim toga, tvrdoća vode se mijenja na način da se ne mogu stvarati inkrustacije zbog naslaga kamenca. Pošteđeni ste muke uklanjanja kamenca i čišćenja uređaja, jer se samo talog može ukloniti svakih 14 dana jednostavnim ispiranjem spremnika za vodu. Higijenski rad također ima pozitivan učinak na vijek trajanja i podržava nesmetan kontinuirani rad vašeg ovlaživača zraka.

PODRŽAVA PROCES ISPARAVANJA
Nadalje, proces isparavanja je podržan upotrebom higijenskog sredstva, što znači da se zrak može učinkovitije ovlažiti. To se postiže sprječavanjem da voda iscuri s plastike i omogućava potpuno vlaženje hrpe ploča.

KAKO SE KORISTI VENTA HIGIJENSKI PROIZVOD?
Dodajte higijensko sredstvo kada prvi put punite spremnik za vodu vašeg Venta uređaja
Oznake na bočici pomažu vam u pravilnom doziranju
Redovito dolijevajte svježu vodu u posudu za vodu
Nakon otprilike 14 dana promijenite vodu u svom Venta uređaju i dodajte novi higijenski proizvod
Preostala voda se može odložiti s otpadnom vodom bez oklijevanja prilikom zamjene, budući da su glavni korišteni aktivni sastojci lako biorazgradivi
Važno:
Sastojci sredstva za higijenu Venta ne isparavaju. Ostaju u uređaju dok se ne izliju tijekom čišćenja (cca. svakih 14 dana). Dolijevajte samo svježu vodu svaki dan - to reaktivira sastojke higijenskog proizvoda Venta. Nakon svakog čišćenja u svježu vodu dodajte dozu higijenskog proizvoda Venta. Na taj način možete osigurati da ovlaživač radi ispravno. Jedna boca je otprilike dovoljna za zimsku sezonu (oko 4-5 mjeseci).

500 ml

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn