dodaj za usporedbu

Bosch kuhinjski robot MUM58M59

Snažan kuhinjski robot (crna / srebrna boja) za svestrano kuhanje i pečenje.
 
Posebice snažan Bosch motor od 1000 vati: ispunjava visoke zahtjeve kod pečenja, kuhanja i miješanja. Za teška tijesta.
Velika zdjela od nehrđajućeg čelika kapaciteta od 3,9 l: poseban oblik unutrašnjosti za optimalnu pripremu tijesta. (do 2,7 kg mješavine za torte ili 1.9 kg dizanog tijesta)
Savršeni rezultati zahvaljujući sustavu 3D PlanetaryMixing koji osigurava optimalno miješanje svih sastojaka.
Postavka automatskog stanja pripravnosti nastavaka za jednostavno punjenje zdjele
Velika svestranost: široka paleta pribora, visokokvalitetni i individualni dodaci.
 
Akcija traje do 31.05.2022. ili do isteka zaliha.
Šifra: 04844
Cijena: 2.230,00 kn
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 1.799,00 kn (Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 2.230,00 kn)
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 1.978,90 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Posebice snažan motor - Neki recepti traže posebice zahtjevne zadatke. Zahvaljujući posebice snažnom motoru možete savršeno i jednostavno obrađivati čak i velike količina, kao i dizano tijesto. Tako možete u odličnim rezultatima uživati još brže.


Zdjela 3,9 l - Najbolju zdjelu ne možete prepoznati samo po veličini. Za najbolje je rezultate bitno da su unutarnji oblik zdjele i pribor usklađeni jedno s drugim. Visokokvalitetna zdjela od nehrđajućeg čelika od 3,9 l prikladna je za male količina kao i za jednostavnu obradu do 2,7 kg mješavine za kolače i 1,9 kg dizanog tijesta.3D Planetary Mixing - Zahvaljujući istovremenom miješanju u tri smjera sastojci će se uvijek savršeno izmiješati. Svi će sastojci završiti u smjesi jer se neće zalijepiti za stijenke posude.Dodatna oprema - Svatko ima svoje preferencije kod kuhanja i pečenja. Ako dodatni pribor već nije uključen, na raspolaganju imate širok raspon visokokvalitetnog dodatnog pribora, npr. uređaj za pripremu leda, mlinac za zrna, višenamjenska miješalica, dodatak za kekse, uređaj za mljevenje mesa, miješalica i više. Bosch ima dodatni pribor za svaki ukus.Profesionalni slastičarski komplet - Maštovitim je idejama za pečenje i kuhanje potrebna posebna dodatna oprema. Profesionalni slastičarski komplet jamči savršene rezultate i jednostavno rukovanje: flexi metlica za miješanje sa silikonskim rubom, metlica za tučenje (prilagodljive visine i posve metalna), kuka za gnječenje sa zaštitom zupčanika. Sva se dodatna oprema može prati u perilici posuđa.7 postavki brzine - Svakom je dijelu pribora potrebna različita razina brzine. Zahvaljujući 7 razina brzine, vaša će jela biti pripremljena jako brzo, jednostavno i precizno. Treba li vam više brzine ili želite blendati sastojke? Prilagodite razinu brzine i uživajte u svojem jelu u tren oka.EasyArmLift - Zamjena pribora za miješanje ne bi trebala biti naporna. S praktičnim EasyArmLift, s lakoćom možete pomaknuti ručicu i brzo ukloniti pribor za tijesto. Uz EasyArmLift možete uživati u odličnoj praktičnosti, kao i uštediti na vremenu i energiji.


Jednostavno čišćenje - Čišćenje nakon pripreme obroka inače je dugotrajno. Sada možete u udobnosti uživati i nakon pripreme hrane. Opremu je najčešće moguće oprati u perilici posuđa što jamči jednostavno i prikladno čišćenje. To štedi na vremenu.Sigurna upotreba - Maksimalna sigurnost u svakom trenutku. Gumene nožice jamče dodatnu stabilnost kuhinjskog aparata i spriječavaju njegovo pomicanje. Zaštićeni zupčanici nam omogućuju uživanje u visokim sigurnosnim standardima. Elektronsko sigurnosno isključivanje spriječava neočekivano pokretanje motora.Vrećica za dodatnu opremu - Nikada više nećete tražiti opremu! Slastičarski komplet jednostavno nakon upotrebe postavite u priručnu torbicu za dodatnu opremu. Zajedno s diskovima. Torbicu za opremu možete pohraniti izravno u zdjeli, tako da vam uvijek bude pri ruci u blizini kuhinjskog aparata.EasyStorage - Zaboravite na sakrivanje kabla. Ovaj vam kuhinjski aparat pruža odjeljak za pospremanje kabla na prigodan i jednostavan način u samom uređaju.


Snaga:1000 W
Uključen dodatni pribor:
TR blender zapremnine 1.25 l
Mesoreznica
Cjediljka za agrume
Torbica za dodatni pribor
Poklopac sa prorezom za dodavanje sastojaka
Interaktivni DVD sa receptima na engleskom jeziku
Tehnički detalji:
Tip upravljačkih postavki i signalizacijskih uređaja: ON / OFF switch
Glavna boja proizvoda: Mystic black
Nazivni podaci priključka (W): 1000 TPU00037
Napon (V): 220-240 TPU00039
Frekvencija (Hz): 50/60 TPU00040
Certifikati odobrenja: CE, Eurasian, Ukraine, VDE
Dužina kabela za napajanje (cm): 110.0 TPU00006
Tip utičnice: Gardy plug without earthing
Visina proizvoda (mm): 282 TPU00034
Širina proizvoda (mm): 280 TPU00034
Dubina proizvoda: 271 TPU00034
Visina zapakiranog proizvoda (mm): 350 TPU00034
Širina zapakiranog proizvoda (mm): 390 TPU00034
Dubina zapakiranog proizvoda (mm): 595 TPU00034
Neto težina (kg): 7.4 TPU00013
Bruto težina (kg): 8.8 TPU00013
Razina buke (dB): 76 TPU00054
Uključen dodatni pribor: 1 x Poklopac, 1 x Protočni sjekač, 1 x Posuda za miješanje od nehrđajućeg čelik, 1 x Mesoreznica, 1 x Metlica za gnječenje, metalna, 1 x Vrč za miješanje, plastični, 1 x Kombinirana ploča za struganje, 1 x Ploča za struganje, gruba, 1 x Ploča za struganje, srednje fina, 1 x Kombinirana ploča za rezanje, 1 x Cjedilo agruma
Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.