dodaj za usporedbu

Karcher parni čistač SC 3 EasyFix

Karcher parni čistač SC 3 EasyFix 1.513-124 - Parni čistač SC 3 EasyFix s podnom mlaznicom EasyFix i uloškom za uklanjanje kamenca, omogućuje neprekidno čišćenje zahvaljujući spremniku za vodu koji se može stalno puniti. Zagrije se za samo 30 sekundi.

Akcija traje do 13.12.2023. ili do isteka zaliha!

Šifra: 06622
Cijena: Cijena: 165,00 (1.243,19 kn) Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 172,00 € (1.295,93 kn)
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


SC 3 EasyFix najbrži je parni čistač svog vremena i spreman je za rad nakon vremena zagrijavanja od samo 30 sekundi. Spremnik za vodu koji se može stalno puniti omogućuje neprekidno čišćenje. Uložak za uklanjanje kamenca koji se koristi autonomno uklanja kamenac iz vode, čime se produžuje vijek trajanja uređaja. Krcher SC 3 EasyFix čisti bez kemikalija i može se koristiti praktički bilo gdje u domu. Može se koristiti na svim vrstama tvrdih površina u kućanstvu. Temeljito čišćenje s Krcher parnim čistačem uklanja 99,999% koronavirusa* i 99,99% svih uobičajenih bakterija u kućanstvu** s tipičnih tvrdih površina u kućanstvu. Njegov opsežni pribor higijenski čisti pločice, ploče za kuhanje, nape, pa čak i najmanje praznine – uključujući uklanjanje tvrdokorne prljavštine. Također dolazi s podnom mlaznicom EasyFix s fleksibilnim spojem za izvrsnu ergonomiju i tehnologijom lamela za savršene rezultate čišćenja. Koristeći prikladan sustav na kukice i petlje, podna krpa od mikrovlakana može se bez napora pričvrstiti na podnu mlaznicu i ponovno ukloniti bez potrebe da dođe u dodir s prljavštinom. Koristeći regulaciju pare u dva koraka, intenzitet pare se može savršeno prilagoditi površini i prljavštini. Dodatni detalji: spremište pribora i parkirna pozicija za podnu mlaznicu.
Kratko vrijeme zagrijavanja - Uz vrijeme zagrijavanja od svega 30 sekunda, uređaj je u trenu spreman za uporabu.
Komplet za čišćenje poda EasyFix s fleksibilnim zglobom na podnoj mlaznici i komfornim fiksiranjem krpe za pod pomoću čička - Optimalni rezultati čišćenja na različitim tvrdim podovima u kućanstvu zahvaljujući učinkovitoj lamelnoj tehnologiji. Zamjena krpe bez kontakta s nečistoćom i komforno postavljanje krpe za pod zahvaljujući sustavu s čičkom. Ergonomsko, učinkovito čišćenje uz potpuni kontakt s podom kod svake veličine tijela zahvaljujući fleksibilnom zglobu mlaznice.
Neprekidno ispuštanje pare i integrirana kartuša za otklanjanje kamenca - Spremnik se može bez problema puniti u bilo koje vrijeme - za neprekidno ispuštanje pare bez prekida rada. Zahvaljujući inteligentnoj kartuši za uklanjanje kamenca, kamenac iz vode u spremniku odstranjuje se potpuno automatski.
Multifunkcionalni pribor - Prilagođeno čišćenje različitih površina pomoću podne mlaznice, ručne mlaznice, okrugle četke itd.
Krpe za pod i navlaka za ručnu mlaznicu od visokokvalitetnih mikrovlakana - Za temeljite rezultate čišćenja i još bolje otapanje i uklanjanje nečistoće.
Zaštita za djecu na pištolju za paru - Sustav zatvaranja pruža sigurnu zaštitu od nestručnog korištenja od strane male djece.
Regulacija količine pare u 2 stupnja - Količina pare može se individualno prilagoditi odgovarajućoj površini i stupnju onečišćenja.
Spremanje pribora i parkirni položaj - Komforno pospremanje pribora. Parkirni položaj za jednostavno odlaganje mlaznice za pod u slučaju prekida rada.
On/Off prekidač na uređaju - Praktično uključivanje i isključivanje uređaja.

Certifikat testa*: Ubija do 99.999% corona virusa* i 99.9% bakterija**
Površinski učinak po punjenju spremnika (otprilike): 75
Učinak grijanja: 1900
Maks. tlak pare (bar): 3,5
Dužina kabela: 4
Vrijeme zagrijavanja: 0,5
Sadržaj kotla / spremnika (l): 1
Vrsta struje (/V/Hz): 1 / 220 - 240 / 50 - 60
Težina bez pribora (kg): 3,1
Težina uklj. ambalažu (kg): 4,5
Dimenzije (d × š × v): 360 x 236 x 253
Oprema: Zaštita za djecu; Sigurnosni ventil; Regulacija količine pare, na drški; Integrirani lijevak za punjenje; Komplet za čišćenje poda, EasyFix + produžna cijev (2 × 0,5 m); Pribor, Ručna mlaznica, točkasta mlaznica, okrugla četka (mala); Krpa za pod od mikrovlakana, 1; Navlaka od mikrovlakana za ručnu mlaznicu, 1; Kartuša za uklanjanje kamenca; Spremanje pribora i parkirni položaj; Parno crijevo s pištoljem, 2; Integrirani prekidač za uklj./isklj.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn