dodaj za usporedbu

Karcher visokotlačni čistač K 5 Power Control Home

Karcher visokotlačni čistač K 5 Power Control Home 1.324-553 - Za još veću kontrolu! Sa savjetnikom u aplikaciji, G 160 Q Power Control pištoljem, Vario Power mlaznom cijevi i Plug 'n' Clean sustavom. Uklj. Home Kit.

Šifra: 06624
Cijena: Cijena: 440,00

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Za još veću kontrolu u mnogim situacijama čišćenja i s mnogim vrstama predmeta, korisniku pomažu savjeti savjetnika za primjenu iz aplikacije Krcher Home & Garden. Savjetnik za primjenu opisuje optimalnu razinu tlaka za odabrani predmet koji se čisti. Tlak se može podesiti ručno, okretanjem Vario Power mlazne cijevi. Aplikacija se odlikuje i mnogim drugim korisnim funkcijama kao što su upute o sastavljanju, održavanju i njezi, kao i Krcher servisni portal. Uređaj oduševljava i svojim G 145 Q Smart Control pištoljem za čišćenje i čistačem prljavštine. Uklj. Home Kit s T 5 čistačem površina i 1 litrom sredstva za čišćenje kamena 3-u-1. Ostala oprema uključuje Plug ’n’ Clean sustav za jednostavnu i čistu izmjenu sredstva za čišćenje, visokokvalitetnu aluminijsku teleskopsku ručku za jednostavan transport i odlaganje uz uštedu prostora, Quick Connect sustav za jednostavno i brzo spajanje i skidanje visokotlačnog crijeva, uređaja i pištolja za čišćenje, kao i držač za jednostavan pristup priboru.
Aplikacija Home & Garden - aplikacija Krcher Home & Garden pretvorit će vas u stručnjaka za čišćenje. U postizanju savršenih rezultata čišćenja, oslonite se na sve znanje i iskustvo Krcher stručnjaka. Praktična i sveobuhvatna usluga: sve informacije o uređaju, njegovoj primjeni i našem servisnom portalu.Visokotlačni čistač K 5 Power Control Home: Power Control pištolj i mlaznice s Quick Connect adapterom za brzo priključenje
Power Control pištolj i mlaznice s Quick Connect adapterom za brzo priključenje - Optimalne postavke za svaku površinu. 3 stupnja za visinu tlaka i jedan stupanj za sredstvo za čišćenje. Potpuna kontrola: ručni zaslon prikazuje unesene postavke. Quick Connect adapter za jednostavno pričvršćivanje visokotlačnog crijeva i pribora.Visokotlačni čistač K 5 Power Control Home: Nisko težište za sigurno pozicioniranje, čak i na nagnutim površinama.
Nisko težište za sigurno pozicioniranje, čak i na nagnutim površinama. - Inovativan odjeljak za umetanje boce Krcher sredstva za čišćenje. Za brzo, jednostavno i komforno nanošenje sredstava za čišćenje pomoću visokotlačnog čistača. Krcher sredstva za čišćenje povećavaju učinkovitost te štite i njeguju površinu.
Teleskopska ručka izrađena od visokokvalitetnog aluminija: Može se prilagoditi za različite visine. Visina teleskopske ručke može se promijeniti povlačenjem. Ručka se može potpuno uvući za odlaganje uz uštedu prostora.

Vrsta struje (V/Hz): 230 / 50
Tlak (bar/MPa): 20 - 145 / 2 - 14,5
Protok (l/h): 500
Površinski učinak (m²/h): 40
Dolazna temperatura (°C): 40
Priključna snaga (kW): 2,1
Priključni kabel: 5
Težina bez pribora (kg): 13
Težina uklj. ambalažu (kg): 18,7
Dimenzije (d × š × v): 402 x 306 x 588
Oprema: Home komplet, T 5 čistač površina, čistać kamena i fasada, 3u1, 1l; Visokotlačni pištolji, G 160 Q Power Control; Vario Power Jet; Glodalo za čišćenje; Visokotlačno crijevo, 10; Quick Connect na strani uređaja; Korištenje sredstva za čišćenje pomoću, Plug 'n' Clean sustav; Teleskopska drška; Motor s vodenim hlađenjem; Soft Bag; Integrirani filtar za vodu; Adapter za priključenje vrtnog crijeva A3/4".

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.