dodaj za usporedbu

LG klima uređaj Artcool AC18BK

LG klima uređaj Artcool Mirror (R32) Dual Inverter snage 5,0 kW - iznimno klimatizacijsko rješenje elegantnog i modernog dizajna.
Inverterski kompresor za 60% uštede energije i 30% brže hlađenje.

Na sve klima-uređaje za stambene prostore iz 2022. godine, a kupljene u periodu 9. svibnja – 31. prosinca 2022. darujemo promotivnih 5 GODINA JAMSTVA!

Šifra: 06586
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 10.499,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 11.548,90 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


LG Artcool klima uređaj je minimalističkog i jednostavnog dizajna kako bi se uklopio u interijer vašeg doma. Zrcalno staklo na prednjoj strani klima-uređaja reflektira okolinu naglašavajućio interijer i integritet doma te pružajući bezvremensku ljepotu zbog čvrstoće staklenog materijala.

LG-ev inverterski kompresor je rešenje za sve probleme vezane za nepravilan rad, neučinkovitost i buku! LG-evi klima-uređaji s inverterskim kompresorom hlade brže, traju duže i rade znatno tiše. S 10 godina jamstva na kompresor, korisnici mogu uživati u prednostima LG-evih klima-uređaja duže.

60% ušteda energije, 30% brže hlađenje.

Inverterski kompresor stalno prilagođava brzinu rada kompresora kako bi održao željenu razinu temperature. Inverterski kompresor štedi više energije od uobičajenog kompresora. Zahvaljujući inverterskom kompresoru zrak se izbacuje dalje i brže.

Preko 3 milijuna iona sterilizira ne samo zrak koji prolazi kroz klima-uređaj, već i štetne tvari i mirise koje ga okružuju. Dokazano je da ionizator sterilizira više od 99% bakterija u roku od 60 minuta. (Sterilizira E.coli u preko 99,9% slučajeva u 30 minuta i bakteriju Staphylococcus aureus u preko 99,6% slučajeva u 60 minuta).

Pristupite svom klima-uređaju u bilo kojem trenutku i s bilo kojeg mjesta zahvaljujući ugrađenom Wi-Fi modulu i LG-evoj ekskluzivnoj aplikaciji za kontrolu kućanskih uređaja SmartThinQ.

LG-evi klima-uređaji rade gotovo nečujno zahvaljujući jedinstvenom LG-evom ukošenom ventilatoru i inverterskom kompresoru koji eliminiraju nepotrebne zvukove i omogućavaju nesmetan rad.

LG-evi klima-uređaji dizajnirani su za lakšu i jednostavniju instalaciju, neovisno o okruženju i broju osoba koje su uključene u proces postavljanja.

Optimizirani dizajn otvora za zrak pruža snažniji protok zraka koji brzo hladi sobu.

Funkcija sveobuhvatnog automatskog čišćenja sprječava stvaranje bakterija i plijesni na izmjenjivaču topline i tako pruža ugodnije i udobnije okruženje za korisnika.

Odabir jednog od od šest unaprijed postavljenih smjerova u kojima želite da zrak puše.

Uz LG-eve klima-uređaje hladni zrak dopire do svakog kutka vaše sobe. Pomoću značajke 4-Way Swing, zrak iz klima-uređaja izlazi brzo i efikasno u svim smjerovima.

Zbog Gold Fin premaza, površina je otpornija na koroziju čime povećava trajnost izmjenjivača topline.

Filter s dvostrukom zaštitom eliminira bakterije i čestice.

Priključak el. energije hlađenje: 1562 W
Priključak el. energije grijanje: 1611 W
Napajanje (ph-V-Hz): 1 / 220-240 / 50
Buka unutarnje jedinice: hl. 19-41, gr. 27/35/41 dB(A)
Buka vanjske jedinice: 48 dB(A)
Dimenzije unutarnje jedinice - ŠxVxD: 988 x 345 x 212 mm
Dimenzije vanjske jedinice - ŠxVxD: 770x545x288 mm
Težina unutarnje jedinice: 12,8 kg
Promjer cijevi tekuća faza (inch(mm)): 1/4" (fi 6,35)
Promjer cijevi plinska faza (inch(mm)): 3/8" (fi 9,52)
Max duljina cjevovoda: 20 m (min. 2)
Max visinska razlika: 10 m
Protok zraka vanjska j. (m3/min): 10
Područje rada hl./gr°C (Min~Max): -10~48 / -10~24
Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.