dodaj za usporedbu

Bosch kuhinjski aparat MUM 1000 W silver MUM58420

Bosch kuhinjski aparat MUM 1000 W silver MUM58420 je snažan kuhinjski robot za svestrano kuhanje i pečenje.

Akcija traje do 31.05.2022. ili do isteka zaliha!
 

Šifra: 04815
Cijena: 1.850,00 kn
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 1.599,00 kn (Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 1.850,00 kn)
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 1.758,90 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Postignite savršene rezultate čak i s velikim količinama. - Neki recepti traže posebice zahtjevne zadatke. Zahvaljujući posebice snažnom motoru možete savršeno i jednostavno obrađivati čak i velike količina, kao i dizano tijesto. Tako možete u odličnim rezultatima uživati još brže.
Velika zdjela za optimalnu pripremu tijesta. - Najbolju zdjelu ne možete prepoznati samo po veličini. Za najbolje je rezultate bitno da su unutarnji oblik zdjele i pribor usklađeni jedno s drugim. Visokokvalitetna zdjela od nehrđajućeg čelika od 3,9 l prikladna je za male količina kao i za jednostavnu obradu do 2,7 kg mješavine za kolače i 1,9 kg dizanog tijesta.
Savršeni rezultati miješanja zahvaljujući sustavu 3D Planetary Mixing. - Zahvaljujući istovremenom miješanju u tri smjera sastojci će se uvijek savršeno izmiješati. Svi će sastojci završiti u smjesi jer se neće zalijepiti za stijenke posude.
Jednostavno punjenje zahvaljujući automatskom položaju za parkiranje. - Nemojte dopustiti da naporno dodavanje sastojaka pokvari vaše raspoloženje pri pripremi za pečenje. Automatski položaj za parkiranje stvara vam mjesto tamo gdje vam je potrebno. Pribor za tijesto automatski se prebacuje u položaj na stražnjem dijelu zdjele. Tako se zdjela s lakoćom puni sprijeda.
Širok raspon izborne dodatne opreme koja će odgovarati pojedinačnim ukusima. - Svatko ima svoje preferencije kod kuhanja i pečenja. Ako dodatni pribor već nije uključen, na raspolaganju imate širok raspon visokokvalitetnog dodatnog pribora, npr. uređaj za pripremu leda, mlinac za zrna, višenamjenska miješalica, dodatak za kekse, uređaj za mljevenje mesa, miješalica i više. Bosch ima dodatni pribor za svaki ukus.
Uključujući slastičarski set za vaše ideje za pečenje. - Nemojte dopustiti da vam pogrešan pribor bude zapreka s vašim idejama. Slastičarski komplet s metlicama i kukom za gnječenje prikladan je za širok raspon upotreba i savršene rezultate. S tom dodatnom opremom možete s lakoćom pripremiti kolač od bjelanjaka, prhki kolač i miješavine gustog tijesta. Svi se dijelovi mogu prati u perilici posuđa.
Jednostavna i brza priprema sa 7 postavki brzine. Svakom je dijelu pribora potrebna različita razina brzine. Zahvaljujući 7 razina brzine, vaša će jela biti pripremljena jako brzo, jednostavno i precizno. Treba li vam više brzine ili želite blendati sastojke? Prilagodite razinu brzine i uživajte u svojem jelu u tren oka.
Jednostavna priprema s EasyArmLift. Zamjena pribora za miješanje ne bi trebala biti naporna. S praktičnim EasyArmLift, s lakoćom možete pomaknuti ručicu i brzo ukloniti pribor za tijesto. Uz EasyArmLift možete uživati u odličnoj praktičnosti, kao i uštediti na vremenu i energiji.
Jednostavno čišćenje zahvaljujući opremi koja se može prati u perilici posuđa. Čišćenje nakon pripreme obroka inače je dugotrajno. Sada možete u udobnosti uživati i nakon pripreme hrane. Opremu je najčešće moguće oprati u perilici posuđa što jamči jednostavno i prikladno čišćenje. To štedi na vremenu.
Gumene nožice za stabilnost i visoki stupanj sigurnosti. Maksimalna sigurnost u svakom trenutku. Gumene nožice jamče dodatnu stabilnost kuhinjskog aparata i spriječavaju njegovo pomicanje. Zaštićeni zupčanici nam omogućuju uživanje u visokim sigurnosnim standardima. Elektronsko sigurnosno isključivanje spriječava neočekivano pokretanje motora.

Dimenzije proizvoda: 282 x 280 x 271 mm
Power rating (W): 1.000 W
Broj postavki brzine: 7
Iskoristiv kapacitet: 3,9 l
Material of mixing bowl: Stainless steel

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.