dodaj za usporedbu

Samsung soundbar HW-Q70T/EN

Samsung soundbar HW-Q70T/EN s 3D Audio codec podrškom, Q-Symphony te Istinskim 3.1.2-kanalnim zvukom.

Šifra: 04795
Cijena: Cijena: 273,41

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Samsung soundbar HW-Q70T/EN s 3D Audio codec podrškom, Q-Symphony te Istinskim 3.1.2-kanalnim zvukom.
Stručnjaci za inovacije na području zvuka - Samsung Audio Lab - Ispitani i podešeni u California Audio Labu, gdje naši audioinženjeri primjenjuju najnaprednije akustičke tehnologije i najsuvremenije računalno modeliranje kako bi Vam pružili savršeno uravnotežen zvuk koji ispunjava prostor.
Glasan zvuk iz svih smjerova - Istražite dubine zvuka uz Dolby Atmos i DTS:X. Te Vam dvije tehnologije omogućuju da čujete svaki pojedini ton dok prolazi pokraj i iznad Vas, baš kao i u stvarnom životu.
Q Soundbar i TV, savršenstvo sklada - Q-Symphony tehnologija - Soundbar uređaj Q70T sinkronizira se s Vašim Samsung televizorom kako bi Vam zajedno pružili obuzimajući doživljaj zvuka. Uređaj kombinira i poboljšava zvuk kroz svoj sustav zvučnika i kroz zvučnike televizora, što Vam pruža novu razinu obuzimajućeg zvuka koji Vam omogućuje da sadržaj koji gledate.
Zvuk optimiziran za svaku scenu - Prilagodljivi zvuk - Samsung Soundbar analizira zvučni signal kako bi automatski pružio optimiziran zvuk na temelju radnje u svakoj pojedinoj sceni. Prilagodljivi zvuk omogućuje Vam da glasove sa zaslona čujete jasno, čak i pri niskim razinama glasnoće, tako da možete čuti čak i tihe razgovore.
Čujte bolje. Igrajte bolje - Pro način rada za igre - Pripremite se za snažno, obuzimajuće iskustvo igranja uz dubokotonce koji poboljšavaju doživljaj scene i zvučnike koji zvuk usmjeravaju prema gore i pružaju Vam nevjerojatan surround zvuk. Kada ga povežete sa Samsung televizorom, Soundbar se automatski prebacuje u Način rada za igre kako biste se mogli usredotočiti na igranje, a ne na postavljanje.
Povežite za bolji zvuk - HDMI eARC - Uz HDMI eARC tehnologiju, možete čuti vrhunski zvuk bez gubitka kvalitete, čak i kada dolazi s drugih uređaja povezanih s Vašim televizorom poput DVD reproduktora ili konzola za igranje.
Više zvuka bez žica - Spreman za bežični surround zvuk - Wireless Surround Kit (Komplet za bežični surround zvuk)* omogućuje Vam da mogućnosti svojeg Soundbara jednostavno i bez neurednih žica proširite na sustav surround zvučnika**. U kombinaciji sa svojim Soundbarom možete stvoriti sustav višekanalnog zvuka za istinski surround doživljaj.
Zvuk jednako sjajan kao i slika - Neprimjetno HDR 10+ iskustvo - Osjetite pravi doživljaj zvuka u HDR 10+ sadržajima. Kada HDR 10+ sadržaje putem drugih uređaja povežete sa Soundbarom, dobivate profinjeniji zvuk bez gubitka kvalitete koji savršeno odgovara svakom detalju u TV slici.
Svijet zvuka uz jedan daljinski upravljač - Jedinstven daljinski upravljač - Ne treba Vam više daljinskih upravljača. Ključnim funkcijama Soundbara, poput uključivanja i isključivanja, glasnoće, pa čak i zvučnih efekata, s pomoću daljinskog upravljača upravljajte izravno sa svojeg Samsung televizora.
Slušajte pametno uz samo jednu aplikaciju - SmartThings aplikacija - Živite povezano na još višoj razini. SmartThings aplikacija omogućuje Vam umrežavanje zvučnika, što će Vam omogućiti bolje upravljanje zvukom posvuda u Vašemu pametnom domu.

Ukupna snaga: 330W
Broj kanala: 3.1.2 kanal
Broj zvučnika: 8
Dolby ATMOS, 4K Video Pass, HDR 10+
Dimenzije glavnog zvučnika: 980 x 60 x 115 mm
Dimenzije dubokotonca: 205 x 353 x 303 mm

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.