dodaj za usporedbu

Remington šišač PG3000

Remington šišač PG3000 - Ništa ne ostavljajte nesređeno, uz G3 Graphite seriju.Ne morate promijeniti svoj alat za njegu da biste promijenili svoj stil, jer Graphite G3 je rješenje za sve stilove.

Šifra: 06248
Cijena: Cijena: 34,38
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Remington šišač PG3000 - Ništa ne ostavljajte nesređeno, uz G3 Graphite seriju.Ne morate promijeniti svoj alat za njegu da biste promijenili svoj stil, jer Graphite G3 je rješenje za sve stilove.
Uređujući dlake na cijelom tijelu, od glave do pete, možete stvoriti više personaliziranih izgleda koji će doprinijeti osjećaju vašeg potpunog samopouzdanja. Oštrice koje se same oštre presvučene su slojem grafita i omogućuju da uređaj maksimalno glatko klizi, doprinoseći iznimnoj udobnosti tijekom kreiranja vašeg željenog izgleda.Sa šest svestranih dodataka Graphite G3 aparata, možete upotpuniti svoju rutinu njege. Dvostruki podesivi češalj omogućuje vam šišanje brade i kose od 2 - 20 mm i stvaranje različitih izgleda, od kratkih do dugih brada i frizura. Linearni NEE trimer održava obrve te dlačice u nosu i ušima urednima. Kreirajte izgled trodnevne brade pomoću češlja s dužinom skraćivanja na 1,5 mm ili za održavanje dlaka na tijelu upotrijebite češalj od 3 mm. Ako je precizno oblikovanje više u vašem stilu, možete se poslužiti TST Precision trimerom da biste imali mikro dlake. Nastavci se u potpunosti mogu isprati vodom između svake uporabe. Kada završite, aparat uredno spremite sa svim nastavcima u praktičnu torbicu. Pružajući vam slobodu da stvorite svoj stil gdje god se nalazili, Graphite G3 je bežični uređaj s impresivnih 40 minuta rada koji vam daje dovoljno vremena za uređivanje dlaka, kako biste „bili svoji na svoj način“. Neovisno o tome šišate li se, brijete, uređujete ili oblikujete dlake na tijelu, Graphite G3 je sveobuhvatno rješenje za uređivanje dlaka na cijelom tijelu s kojim ćete biti vrhunski dotjerani.
Oštrice presvučene slojem grafita – napravljene kako bi glatko klizile.
Oštrice se same oštre.
Glavna oštrica od 30 mm – šišač za kosu & bradu.
Linearni NEE trimer za obrve, nos i uši.
TST Precision trimer za oblikovanje.
Dvostruki podesivi češalj za bradu i kosu (2 -20 mm).
Fiksni nastavci od 1,5 mm & 3 mm za kratko ošišane brade & skraćivanje dlaka na tijelu.
Bežični rad.
Glave aparata se mogu isprati vodom.
Premium torbica za pospremanje.
40 minuta rada.
Vrijeme punjenja: 16 sati.
LED indikator punjenja.
3 godina jamstva.

Jamstvo:36 mjeseci

3 godine

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.