dodaj za usporedbu

Remington šišač MB4128

Remington šišač MB4128 - Remington Beard Boss šišač za bradu Manchester United Edition omogućuje vašem navijaču Manchester Uniteda da s lakoćom oblikuje njegovanu bradu.

Šifra: 06246
Cijena: Cijena: 38,36 (289,02 kn)
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Remington šišač MB4128 - Remington Beard Boss šišač za bradu Manchester United Edition omogućuje vašem navijaču Manchester Uniteda da s lakoćom oblikuje njegovanu bradu.
Izgledajte oštrije nego ikad, zahvaljujući Remingtonovim CaptureTrim nazubljenim oštricama od nehrđajućeg čelika. S devet određenih dužina šišanja na češlju koji se može blokirati, sada možete promijeniti dužinu šišanja brade koja odgovara vašem stilu. Mogućnost blokiranja odabrane dužine šišanja spriječit će nehotičnu promjenu dužine ako aparat klizne iz ruke tijekom uporabe, čime održavate odabranu dužinu i omogućujete ravnomjerno podrezivanje.Bežični uređaj za jednostavno korištenje s hvalisavih 40 minuta rada omogućit će jednostavno kreiranje vašeg željenog izgleda u tren oka.Kao dio Manchester United kolekcije za brijanje i styling iz Remingtona, ovaj šišač za bradu je idealan poklon za obožavatelje Manchester Uniteda koji paze na svoj image. Napravljen u bojama kluba Manchester United i s njihovim kultnim grbom, ovaj šišač za bradu je savršen poklon za ljubitelje ovog kluba. Ovo je službeni proizvod Manchester Uniteda.
Službeni proizvod Manchester Uniteda.
Uključuje EDGEStyler koji ima grb kluba Manchester United za kreiranje čistih linija i individualnih stilova.
CaptureTrim oštrice.
Mogućnost blokiranja željene dužine šišanja na češlju.
9 određenih dužina šišanja na češlju koji se može blokirati.
Bežični rad.
Do 40 minuta korištenja.
Vrijeme punjenja: 16 sati.
LED indikator.
Oštrice se mogu oprati vodom.
Uključuje četkicu za čišćenje.
3 godine jamstva.

Jamstvo:36 mjeseci

3 godine

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn