dodaj za usporedbu

Remington šišač MB4122

Remington šišač MB4122 - Naš poklon komplet za uređivanje u limitiranom izdanju Beard Boss trimer za bradu sadrži sav neophodan alat za savršeno uređivanje dlačica.

Šifra: 06245
Cijena: Cijena: 27,74 (209,01 kn)
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Remington šišač MB4122 - Naš poklon komplet za uređivanje u limitiranom izdanju Beard Boss trimer za bradu sadrži sav neophodan alat za savršeno uređivanje dlačica.
Remington Beard Boss uređaj ima OptiAngle dizajn za maksimalnu udobnost, kontrolu i vrhunsko rukovanje. Neovisno o smjeru šišanja, on klizi preko vašeg lica i svih pregiba bez napora.
Držite dlake na licu pod kontrolom s 11 podesivih dužina šišanja. Ove postavke uključuju 0.4 mm i 1 mm dužine šišanja kod korištenja oštrice, što je idealno za oblikovanje i šišanje. S nastavkom možete birati postavke od 1.5 mm do 18 mm, pa koji god stil vam odgovara, za njega možete naći odgovarajuću dužinu šišanja.
Od neuglednih obrva, do dlaka u nosu i ušima, ovaj praktični alat ima poboljšane oštrice od čelika, a glava uređaja se može skinuti i isprati vodom. S linearnom glavom šišača možete jednostavno skratiti dlačice u nosu i ušima te obrve, a uz sve to dobijete i praktičnu putnu torbicu.
CaptureTrim nazubljene oštrice – za oštro skraćivanje dlačica.
Podesivi češalj s 9 dužina i opcijom blokiranja odabrane dužine.
Oštrice od nehrđajućeg čelika.
Zaobljeni vrh oštrice.
Oštrica se može isprati vodom.
Radi na baterije.
2 x AAA baterije uključene.
Četkica za čišćenje.
Trimer za nos i uši.
Putna torbica.

Jamstvo:36 mjeseci

3 godine

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn