dodaj za usporedbu

Remington pegla za kosu S7350

Remington pegla za kosu S7350 - Višenamjenski neizostavni uređaj za ravnanje kose Wet2Straight Wide Plate može skratiti vaše dragocjeno vrijeme za uređivanje.

Šifra: 06239
Cijena: Cijena: 44,99
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Remington pegla za kosu S7350 - Višenamjenski neizostavni uređaj za ravnanje kose Wet2Straight Wide Plate može skratiti vaše dragocjeno vrijeme za uređivanje.
Jednostavno prosušite kosu ručnikom, a zatim pustite da uređaj za ravnanje kose odradi ostalo, jer odmah pri izlasku iz tuš kabine krećete s oblikovanjem kose - bez potrebe za korištenjem sušila za kosu. Kako uz njega nema potrebe za korištenjem sušila za kosu, idealan je dok ste u pokretu ili na putovanjima.Koristi se jednako kao uređaj za ravnanje kose - grijaće ploče isparavaju višak vode kroz posebno dizajnirane otvore pa uređaj na pametan način istovremeno i suši i ravna kosu.Ekstra široke fleksibilne ploče na uređaju za ravnanje kose Wet2Straight Wide Plate omogućuju vam da uhvatite još više kose u svakom potezu i osiguravaju ravnomjerni pritisak dok oblikujete svoju kosu za rezultate bez čupanja. Šire grijaće ploče idealne su za one s gušćom kosom kako bi uhvatile još više pramenova u svakom potezu i osigurale da brzo postignete rezultate bez ugrožavanja vaše frizure.Napredne keramičke ploče ispunjene su mikro regeneratorom koji pomaže kontrolirati stršeće vlasi i statički elektricitet, pružajući vam s ravnu, glatku kosu zdravog izgleda. S vremenom zagrijavanja od samo 15 sekundi i 10 postavki temperature možete personalizirati svoje uređivanje odabirom idealne postavke za vaš tip kose. Funkcija turbo pojačanja čak vam pruža dodatnu pomoć kada vam je potrebna - pa zašto ne biste skratili vrijeme uređivanja, a istovremeno osigurali kreiranje kose zdravog i sjajnog izgleda?Uređaj za ravnanje kose Wet2Straight Wide Plate: Za putovanja i užurbani životni stil.
Grijaće ploče od napredne keramike ispunjene mikro regeneratorom s marokanskim uljem argana i vitaminom E.
Digitalni display za odabir između 10 temperatura rada od 150 - 235C.
Brzo zagrijavanje za 15 sekundi.
Fleksibilne grijaće ploče za ravnomjerni pritisak na kosu.
Turbo boost funkcija pojačavanja temperature rada.
Funkcija blokiranja odabrane temperature rada.
Automatsko isključivanje nakon 60 minuta.
Zaključavanje grijaćih ploča prilikom pospremanja.
Torbica otporna na toplinu.
Univerzalni napon.
Zakretni kabel.
5 godina jamstva.

Jamstvo:60 mjeseci

5 godina

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.